Probleme motor injectie
![]() ![]() ![]() |
Probleme motor injectie
m.oltean |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008, Laureate 1,4
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Da, am eu.
Inainte de a cumpara masina, daca te-ai hotarat, du-o pe banii tai la un service serios pentru o testare (si cu tester si partea de mecanica). Pierzi cateva sute de lei, nesemnificativ fata de ce cheltui acuma. Al doilea sfat ar fi sa schimbi service-ul. Chestii cu "parerea mea" si cu "nu stiu ce sa-i fac" denota ceva. Orice masina se poate diagnostica pe baza competentei si experientei unui service. Al treilea sfat, daca nu poti schimba service-ul si mecanicul crede ca e calculatorul atunci ok, sa-l schimbe si, daca face la fel, il pune la loc pe cel vechi si nu-ti ia niciun ban. ATENTIE, sa schimbe doar calculatorul nu si alta piesa si sa-ti ia banii si pe calculator. Intelegi ce spun, nu? |
--------------------
.
.
.
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
.... ca o data schimbat calculatorul ala si "invatat" pe masina ta el nu se mai poate refolosi pentru alta , deci si daca trebuia sau nu trebuia schimbat ei tot ti-l vor baga pe gat pentru ca nu mai utilizabil pentru ei si la vreo 1000 de lei cat costa nu se va arunca nimeni sa-l plateasca fiindca a diagnosticat gresit. Vorba lui roland , schimba service- ul si de preferat cu o reprezentanta macar acolo s-au mai intalnit cu loganuri.
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
imi cer scuze ca ma bag in discutie.dar o problema asemanatoare am avut si eu la solenza.la mine nu s-a aprins acel martor pt ca nu este functional deoarece masina este euro 2.dar si la mine avea aceleasi simtome.s-a rezolvat dupa schimbare bobinei de inductie.in service la inceput mi-au zis ca s-ar putea sa fie calculatorul de injectie dar dupa mai multe teste inclusiv cu o alta bobina de inductie s-a ajuns la concluzia ca cea din urma era problema.dupa schimbare masina si-a revenit.nu stiu daca si la tine este aceeasi problema dar merita incercat daca ai de unde sa iei o alta bobina numai pt proba.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
m.oltean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 June 10 ![]() |
Multumesc tutror pentru sfaturi.
Acum am bagat-o la un service Dacia. Am vorbit cu ei si mi-au spus ca au schimbat sonda de oxigen si au reparat ceva la cablaj si acum pare sa mearga masina. Problema este ca au descoperit ca nu mai functioneaza acum geamurile din spate (sunt tot electice). O mai las acolo sa vedem ce se intampla. Oricum am stabilit cu ei ca tot ce schimba sa imi spuna ca sa le dau acordul meu. Bineinteles ca daca cumva se schimba o piesa scumpa (gen calculator injectie) si masina tot la fel face o sa ii pun sa il puna pe cel vechi la loc. Revin si maine cu alte detalii ce mai primesc de la service. Pana atunci astept sfaturi! Merci inca o data! |
--------------------
Dacia
Logan
2008, Laureate 1,4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca parere personala: UCE injectie se strica extrem de rar.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
ca o parere personala, fa un topic pe acest forum daca acel vanzator tzepar este forumist
2 la mana, nu trebuia sa te apuci sa faci asolut nimic la masina trebuia sa-i dai un telefon sa ii spui ca ai probleme cu masina si sa-i ceri banii inapoi si sa-i inapoiezi masina punct |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
rratzoiusexos |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
si iti dadea banii sigur...in plic..si cu dobanda!
10 Jun 2010, 17:28: ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rratzoiusexos: 10 Jun 2010, 17:28 |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(total @ 10 Jun 2010, 15:56) ca o parere personala, fa un topic pe acest forum daca acel vanzator tzepar este forumist 2 la mana, nu trebuia sa te apuci sa faci asolut nimic la masina trebuia sa-i dai un telefon sa ii spui ca ai probleme cu masina si sa-i ceri banii inapoi si sa-i inapoiezi masina punct Ai dreptate, in conditiile in care se stipuleaza chestia asta in contract. Crezi ca se stipuleaza? Eu sincer nu cred. This post has been edited by roland: 11 Jun 2010, 08:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(m.oltean @ 9 Jun 2010, 23:26) an de fabricatie 2008, pusa in circulatie in 2009, cam 5000 de km (nu stiu daca reali), este in garantie inca. Din pacate cumpararea s-a facut in graba si se pare ca masina a fost lovita insa proprietarul (vanzator de masini de meserie) nu ne-a spus nimic. cum ti-ai dat seama ca a fost lovita, si cat de lovita? din pacate e foarte posibil sa fi fost dauna totala. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 February 10 ![]() |
O INTREBARE AM SI EU:SONDA LAMBDA DE LA LOGAN 1.4, ESTE LA FEL CA SI CEA DE 1.4 DIESEL?
ADICA POT FACE UN TEST CU UNA DIN ASTEA DE PE UN DIESEL? AM LOGAN 1,4 ,2005,86000KM, VERIFICAT MULE AM SI GPL MONTAT ULTERIOR AM AMESTEC SARACIT LA NOXE ASTA PE SCURT VA ROG SA MA AJUTATI CU RASPUNSUL. 30 Jun 2010, 21:38: AM SCRIS GRESIT 1.4 DIESEL. MA REFER LA 1,5 ! SCUZE ! This post has been edited by ady76: 30 Jun 2010, 21:38 |
--------------------
dacia
logan
2005/1.4
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ady76 |
![]() ![]()
|
incercam sa fiu mai ..prompt, insa am dat-o in bara
mi s-a spus ca as avea vreo sonda lambda defecta si nu as vrea sa o cumpar pe cea din fata ca apoi sa vad ca e cea din spate. am posibilitatea sa imprumut sonda asta de la un logan diesel si as vrea sa stiu daca ele se potrivesc de la un model la altul. imi cer scuze si nu se mai repeta |
--------------------
dacia
logan
2005/1.4
|
|
ZLATE58 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 December 08 ![]() |
diesel nu are spnda lamda
|
--------------------
renault
megane
1.6 16v electrica auto
|
|
ady76 |
![]()
|
ok.
multumesc |
--------------------
dacia
logan
2005/1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:24 |