Probleme cand se incalzeste
![]() ![]() ![]() |
Probleme cand se incalzeste
vlahul_2004 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|||
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
daca ai bobina de inductie montata pe blocu motor este posibil sa fie din cauza asta. muta bobina in alta parte si vezi daca iti mai face asa.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
si daca nu mai face asa poate ar fi indicat sa verifici/schimbi bobina s-ar putea sa aibe o problema de izolatie sau o intrerupere a bobinajului secundar la incalzire
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
si mie imi face la fel numai ca e pe gaz a mea si deaia a ta e pe gaz?
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
eustefan88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 May 10 ![]() |
Am patit treaba aceasta la dacia 1310, cauta o bobina de wv golf, BOSCH si nu vei mai avea probleme, inainte sa duc masina la remat am luat bobina
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
2000 Gt
- B111XXX
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Pune o diuza pe furtun la intrare in vaporizator, vei avea si caldura iarna, si apa mai rece in plosca vara, gaz mai concentrat , putere mai mare. Dintr-o bucata de plastic, ca un dop, cu o gaura de 3, lung de maxim 20 mm si diametrul exterior de 16mm. Merge si din metal, bronz sau aluminiu.
28 Jun 2010, 22:43: Sa nu incepeti cu maritul consumului, ca nu e chiar asa. La o berlina cu motor de 1400, in 310km, s-au consumat 15l de gaz , la drum intins, cu trei persoane (un barbat si doua sfarleze). This post has been edited by PH-06-BOA: 28 Jun 2010, 22:43 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
boa.. tu ai mereu ceva asi in maneca ... daca pe furtun pun o diuza cu gaura de 3-4 mm ... si poate nu de 20 mm lungime .. ..amplasata ... pe furtun ... are ceva? .. adica cum este duza de pe furtunul de sub carb.. ( improvizatii ca navem strung acasa
![]() si chestia asta poate ajuta la consum ??? faza e ca eu am pus vaporizorul in serie cu caloriferul de caldura... daca dau la jumate... intre cald si rece.. o fii bun ????????? sau ... idei ... ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by POWERbyDAciaVsWERo: 29 Jun 2010, 18:47 |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:09 |