Just in case, Sau despre triunghiul vietii
![]() ![]() ![]() |
Just in case, Sau despre triunghiul vietii
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si scopul postarii care e?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Vine un cutremur mare si ai acolo enumerate 10 "sfaturi" (care defapt mi s-au parut a fi doar 2 .... ghemuieste-te langa un obiect mare si nu te apropia de scari sau tocuri de usa!)
![]() Oricum , mie sfaturile astea mi se par inutile ... stau la etajul 8 ... daca e sa pice ceva , pot sa stau langa 10 canapele ca tot mor ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 16 Jun 2010, 11:53 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
http://www.snopes.com/inboxer/household/triangle.asp Luati-va dupa un tzepar notoriu la cutremur, ok? |
--------------------
M
M
1
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Apăi, na! Așa nu bun, așa nu bun, merem ca oile la Domnu'.
Eu am să testez varianta Doug. Watever. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand o sa incepa zgaltaiala numa la varianta lu` peste n-o sa te mai gandesti tu
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, mai fuse undeva, cred ca la aia cu cutremuru'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mai fuse, da-i de bagat la cap.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa incercam un exercitiu de imaginatie...vorba poetului. In acest moment se declansaza un cutremur puternic...Care este primul lucru care il faceti????...chiar ar fii interesante niste raspunsuri "pe bune"
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă c a c pe mine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu n-am pe cine...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Acu' sunt la servici. In AP. La "compiuter" (logic dooooh). Vine dîrdîiala. Are șapte, hai opt grade. Stînd la parter, o tai afară (cca. cinci metri).
Avantaj eu. Deseară, dacă vine, stănd tot la parter am cam aceleași șanse să văd 2012. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(OAP @ 16 Jun 2010, 13:51) In primu' rind il injur pe OAP fiindca a cobit! In al doilea rind intru repede pe DC ca sa vad care-i jmenu' cu triunghiu' vietii.QUOTE(garlic_dog @ 16 Jun 2010, 13:55) Taman la fix cit sa-ti iei in freza tencuiala unui balcon cazut de la etajele superioare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(OAP @ 16 Jun 2010, 13:51) Hai sa incercam un exercitiu de imaginatie...vorba poetului. In acest moment se declansaza un cutremur puternic...Care este primul lucru care il faceti????...chiar ar fii interesante niste raspunsuri "pe bune" Nu fac nimic ![]() Abia dupa ce realizez ca e cutremur poate incerc sa fac ceva. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(OAP @ 16 Jun 2010, 13:51) Hai sa incercam un exercitiu de imaginatie...vorba poetului. In acest moment se declansaza un cutremur puternic...Care este primul lucru care il faceti????...chiar ar fii interesante niste raspunsuri "pe bune" intru pe daciaclub sa aflu amanunte de pe topicul cu cutremure unde sunt deja 26 de utilizatori. Daca vreau sa fiu smecher fac si topic nou, cum fac ciumetii cand le zdrangane putin bebelourili. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tatal nostru carele esti in ceruri....
L.E. Scuze pentru spatiul in plus This post has been edited by einstein1984: 16 Jun 2010, 15:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Marty |
![]()
|
Unde, ma, la munca?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Nooo, 'cas'.
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 16 Jun 2010, 14:55) QUOTE(Marty @ 16 Jun 2010, 15:09) Nu vorbi prostii. In '77 bunicu-miu era in nush ce restaurant din Bucuresti. In momentul in care o inceput haosul, toata lumea s-o inghesuit spre usa. El a pus mana pe scaunul pe care statea, l-a trimis la intalnire cu geamul, dupa care a iesit pe acolo. Putin dupa ce-o iesit, cladirea s-a prabusit. Bunicu-miu o fost unul dintre putinii care-o scapat de-acolo intreg. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
nu stati sub pom cand fulgera!
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
nu bagati cuie in priza!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 16 Jun 2010, 16:47) Nu vorbi prostii. In '77 bunicu-miu era in nush ce restaurant din Bucuresti. In momentul in care o inceput haosul, toata lumea s-o inghesuit spre usa. El a pus mana pe scaunul pe care statea, l-a trimis la intalnire cu geamul, dupa care a iesit pe acolo. Putin dupa ce-o iesit, cladirea s-a prabusit. Bunicu-miu o fost unul dintre putinii care-o scapat de-acolo intreg. Ia vezi aici. http://www.rezistenta.net/2009/03/4-martie...-magheru-1.html Am citit pana si declaratiile unui ospatar scapat din dezastru, da mi-e lene sa caut acum. 16 Jun 2010, 21:28: Aia cu triunghiul vietii se stie de multa vreme. In mare parte e extrem de logica treaba. Insa io aveam, la carciuma, o materie "protectia activitatii vitale". Acolo ne invata sa punem garoul de gat in caz de sangerare nazala. Printre altele ne-a mai invatat ca in primele secunde nu cade nicio cladire. Asta-ti permite sa cobori de la maxim etajul doi. Nu mai tin minte cate secunde, dar faza cu etajul 2 mi-a ramas in cap. Oricum, de la 2 as sari in caz de nevoie. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Jun 2010, 20:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
La pariu ca daca te las c-o rima mai mare-n camera, sari si de la 10 ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Nici mie nu-mi plac poeziile , dar nici chiar asa
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ce l-a luat Iacob Banica la dovedit. Io strigam din masina, ia-l ca-ti dau friptura.
![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Jun 2010, 20:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:42 |