Taxe de plata, Va rog spuneti-mi si mie
![]() ![]() ![]() |
Taxe de plata, Va rog spuneti-mi si mie
om_bland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ITP 75 lei, pt impozit suna la VL.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ITP=100-120 ron, ~60 ron impoztul/an, inscrierea cu toate actele si formalitatile necesare 500 ron. RCA/6 luni=250, identificare=100, taxa talon, taxa inmatriculare=100, numere la rand 45. Cu ITP si impozit cu tot fara 7 milioane nu scapi din pacate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Tiiiii...si mie mi s-a parut scump.....
Apropo, mai treci ITP-ul cu Dacia 1410? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu ar trece? Au trecut si Dacii 1100 (din1968).
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
E mult de munca...si de cheltuit. O Dacie 1100 poate insemna multa pasiune, e deja retro
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
om_bland |
![]()
|
Am reusit sa fac I.T.P.-ul la Dacia din 1995 valabil pe 2 ani , iar pana la anu voi circula in VL cu ea , avand toate taxele platite ( Rca, impozit , rovinieta...) , masina fiind pe numele proprietarului din TM. As vrea sa va intreb daca este necesar ca la anu cand voi trece masina pe numele meu sa-i reactualizez din nou I.T.P-ul? sau acesta ramane in continuare valabil?
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Ramane valabil si il trece politia in talonul nou
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ITP-ul ramane valabil, dar oricum trebuie sa treci pe la RAR cu ea sa-i faci certificatul de autenticitate.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
om_bland |
![]()
|
Am si eu doua intrebare pentru dumneavoastra : 1 Eu am o Dacie cu numere de TM care este pe numele proprietarului care a detinut-o , iar eu circul cu masina in Valcea. Luna viitoare trebuie sa platesc asigurarea la masina RCA. Pot incheia aceasta polita de asigurare in Valcea? Sau trebuie sa ma prezint cu masina in Timisoara ? 2 Impozitul poate fi achitat numai din Timisoara ( daca masina figureaza ca fiind inscrisa in judetul Timis) de catre proprietarul legal in acte ? Sau poate fi platit si din orasul Rm.Valcea ?
|
--------------------
dacia
Berlina
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Polita de asigurare o poti incheia oriunde
2. Impozitul se achita doar de proprietar si doar in localitatea unde este inmatriculat, la circa financiara. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
om_bland |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns
|
--------------------
dacia
Berlina
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Impozitul poti sa-l platesti la posta din localitatea respectiva DE ORICE persoana pentru orice persoana
![]() Daca te duci sa platesti impozitul la impozite si taxe te trimit la posta. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(Executron @ 9 Nov 2010, 20:37) Impozitul poti sa-l platesti la posta din localitatea respectiva DE ORICE persoana pentru orice persoana ![]() In bucuresti nu e asa ... se plateste doar la taxe si impozite si doar de proprietar ... s-a dus tata sa-mi plateasca impozitul cu buletinul meu si vaca aia de la ghiseu i-a cerut procura ... wtf ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am platit impozitul pentru tata fara nici o problema(fara sa am vreun act al lui la mine), in conditiile in care avem acelasi domiciliu.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
om_bland |
![]()
|
Masina se afla cu numere de Tm iar eu sunt din VL . N-am de cat sa vorbesc cu proprietarul masinii ( spun asta pt ca el este in toate actele masinii) sa plateasca impozitul la anul .
|
--------------------
dacia
Berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:08 |