Cate telefoane folositi?
![]() ![]() ![]() |
Cate telefoane folositi?
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Un singur tel: Nokia 9300 cu abonament Connex.
Servicii utilizate: internet GPRS. WAP GPRS, MMS, si ca telefon ![]() Il folosesc "stand alone". fara laptop sau alte treburi .. toate serviciile sunt suportate (HTTP, WML, EMAIL, VPN, etc) |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
-1 telefon pe connex, numar personal, minute in retea gratuite, am avut 50 MMS-uri pe luna (acum a expirat), optinea 5c pentru apelurile dupa ora 20.00, etc
-1 telefon de la serviciu, orange, minute nationale gratuite, minute in flota, etc. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
1 bucata s700 (probabil 6680 in curand pentru 3G) si 2 bucati abonamente orange + connex. deocamdata folosesc metoda schimb cartela cand am nevoie de minutele gratuite in connex, dar o sa trec pe dual-sim
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cand eram in tara:
1 connex de vreo 5 ani, cent 500 minute, SE T20i 1 zapp 500 min in retea 1 alcatel OTE orange. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea am inteles intrebarea...
Cate telefoane folosesc eu personal, toata firma, sau in familie ?.... Ma rog.... sot si sotie 3 tel mobile, toate pe aia verzi ... (ca sa nu facem reclama) cu abonamente de 5 USD si 20 centi minutu .... plus fixu... folosite doar pentru convorbiri si sms... Pe firma sunt 7, 2 pe portocala si 5 la aia verzi... , folosite doar pentru sms si convorbiri.... Net am prin cablu.... Zapu are oferte bune dar nu prea are acoperire... This post has been edited by nairam: 2 May 2005, 07:25 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
un singur telefon, "portocaliu", Alcatel OT 311. Din ani in pasti mai folosesc WAP-ul, in rest voice+sms.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE GPRS. WAP GPRS, MMS, HTTP, WML, EMAIL, VPN Alo, domnu', ce limba gavaresti matale? Ca in afara de email (emailat...) de restu' nu am mai auzit ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mesaj complet OFF TOPIC dar pe aceeasi tema (ii raspund lui Laur dar si altora care ar fi interesati): GPRS = mod de transmitere a datelor prin GSM. O "linie" GSM (adica un canal de comunicatii pentru o transmisie de voce <cand vorbesti cu cineva la telefon se foloseste un canal>) are o rata a datelor de 9600 biti pe secunda (vocea e digitizata si comprimata si apoi transmisa radio ca un pachet de date cu o rata de transfer de 9600bps). GPRS inseamna ca se folosesc 4 canale gsm simultan pentru a transmite date (4 canale ofera connexul dar se poate si mai multe <depinde de clasa gprs suportata de telefon si de cea oferita de provider> ). GPRS-ul este utilizat exclusiv pentru transmisii de date. Acum explicatia (stiind cum se transmit datele): INTERNET GPRS si WAP GPRS sunt doua servicii ale connexului. Internetul e o conexiune clasica la net .. adica poti folosi ORICE software de pe telefon ca sa utilizezi internetul (adica pagini web = HTTP, EMAIL, VPN <Virtual Private Network> in cazul meu). WAP-ul este o forma "light" a internetului, adica foloseste aceleasi standarde ptr comunicatia de date dar paginile de internet accesibile prin wap sunt muuult mai simple (cam ca pe vremurile de inceput ale internetului, aduca foarte mult text si din cand in cand imagini) dar pot contine aceeasi cantitate de informatii ca o pagina de internet obisnuita. Standardul acestor pagini este WML (pe scurt, wml = pagini de internet accesibile prin WAP). MMS = Multimedia MeSsage (SMS-urile alea cu poze si muzici .. etc ..). Acesta este un serviciu care se activeaza separat. Daca tot nu ti-e clar mai scrie-mi pe MP .. spor ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Telefon Nokia 3510 I , abonament Orange , fix ( care ma omoara cu net-ul, ies pe dial-up )
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu merg cu verzii, cu cent in WE (500 min) si inca unu soata cu cent tot timpul (200 min) schimbat de curand din cent ca al meu...Nokii amandoua 3510i si 3410...
Telefoanele le folosesc doar ca telefoane ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Unul singur, pe care nu-l mai suport decat pe silent
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lolek count me in ! La mine-i pe post de pager. Oricum n-am sunat de pe el de 6 luni de cind sint in "silenzio stampa" (tre' sa-mi reinnoiesc cartela)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
-1 connex
-1 orengi |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 5 May 2005, 11:46) Finally - un agorafob ca mine. Nu-mi pot imagina viata cu mai mult de 1 mobil si ala tre sa aiba capabilitatea de a-l seta pe "taci naibii din gura". Nu bateti, mai ies eu din cand in cand ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
1 orange, un connex + un zapp (de la firma) - dar pe ultimele doua le las la munca , e prea obositor sa le cari dupa tine plus ca suna toti ciudatii sa-mi zica ce probleme mai au ei ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
un 3510i cu orange. Mai bine nu aveam telefon ca tot timpul ma suna exact cine nu trebuie si la momentul cel mai nepotrivit.
![]() |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
scor egal 2:2
Eu unul portocala de la serv ptr toate alea si un marar de 4 $/luna Doamna unul marar de la serv ptr. toate alea si unul portocala de 4$luna |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai nu stiu cum se face ca de sunat suna numai dimineata pe la 8, cind eu inca sunt in pijamale si seara dupa 18.
Astia fac parte din categoria job. Din categoria prieteni, suna la ore rezonabile. Am 2, dar de la o vreme folosesc numai 1 ca m-am saturat de "clopotei" si "beepuri". |
--------------------
x
x
- x
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am 3 abonamente Orange ( unul al sotiei ) toate de la firma
Eu folosec un Nokia 6230 cu 1200 min Nationale si restul serviciilor gratuite SMS MMS WAP GPRS EDGE Sotia are 100 min nationale + convorbiri de 10 euro + 30 Mb GPRS si EDGE |
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
NFS |
![]()
|
![]() Membru încăpător Group: Members Posts: 52 Joined: 1 October 03 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu-mi place sa-mi schimb numarul, nici macar telefonul. Am schimbat o singura data numarul (dupa ce-l tinusem vreo 2 ani), acum am acelasi numar de mai bine de 4 ani.
Si sunt la doar al treilea telefon in 7 ani (un 6310i, pe care nu l-as schimba nici pe 10 telefoane d-astea smekere, cu camere, radio, melodii polifonice, etc) |
--------------------
Hyundai Getz 2007 /
Volvo XC90 D5
2010
- B xx NFS Nu ne plecam sub nici o forma pentru ca avem si noi mandria noastra. Daca vrea sa-i pupam in kur, sa se urce pe scaun! (CATAVENCU)
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Am 1 buc Samsung X100 cu abonament de 240 min pe portocala.
... si imi ajunge ca ce e prea mult strica. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
3 buc:
1 ZApp de la firma 2 6310i Connex(e nr vechi, acum kamarad. Il am din 99) 3 orange abonament(il am la firma mea) |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
1 caramida Nokia 3310 ...
Am la telul asta vreo 4 fete ![]() Abonament Orange cu 5 numere favorite din orice retea cu care vorbesc la juma' de pret si 15 min. nationale / luna . 6 $ |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:51 |