Windows 2003
![]() ![]() ![]() |
Windows 2003
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
sisturix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 January 05 From: Iasi ![]() |
Windows 2003 e un sistem de operare conceput exclusiv pentru servere. Pentru home-user asteapta Longhorn (~1.5 ani).
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
De ce exclusiv? Adica eu, ca home user nu il pot folosi? Te contrazic; vreau pareri de utilizatori, si daca merita in loc de XP, deoarece e ceva mai rapid.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
Eu le-am folosit pe amandoua; 2003 server la servici; XP professional acasa; in principiu pt un end-user nu este mare diferenta; decat ca pe 2003 server nu se instaleaza ceva aplicatii gen: firewall-uri, anti-virusi, disk management (gen partiton magic) si poate si altele.
dupa mine au cam acelasi load-time; cel putin eu nu am simtit nimic semnficativ; pt home-user nu are nici un sens 2003; |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
danu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
QUOTE(dumitru @ 2 May 2005, 09:12) decat ca pe 2003 server nu se instaleaza ceva aplicatii gen: firewall-uri, anti-virusi, disk management (gen partiton magic) si poate si altele. dupa mine au cam acelasi load-time; cel putin eu nu am simtit nimic semnficativ; pt home-user nu are nici un sens 2003; Eu am 2003 si merg ok firewallurile (testat: ZoneAlarm si Sygate) si ClamAV. Iar ca load-time (daca opresti toate serviciile care nu-ti trebuie, precum serverele) parca e mai rapid decat Windows 2000 (fata de XP nu stiu). Raman la 2003 fiindca am toate hotfixurile si parca is mult mai putine decat cele pt XP sau 2k. |
--------------------
-
-
-
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
am gresit: am vrut sa zic unele firewall-uri, unele programe anti-virus.
|
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(RIon @ 1 May 2005, 21:36) Foloseste cineva Win2003? Au mai aparut update-uri la el? Exista SP1 pentru Windows 2003. S-ar putea sa il instalez si eu in curind. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, voi n-aveti treaba? . Cum pana mea sa merite sa-ti pui acasa un SO care bate mia de euro?. Eu am avut de configurat o retea pe server si m-am aruncat pe ne've' la un 2003, (de', nu erau banii mei, si nu eram in Ro, deci n-a fost o problema cu costurile) dar mi-am prin urechile in hatisul de setari de securitate si m-am dus inapoi la magazin sa vad daca nu pot sa iau la aceeasi bani un 2000 Server. Cum ne intelegeam mai mult prin semne (baietii stateau mai prost la engleza), am renuntat si am stat calare zi si noapte vreo 10 zile pe mail cu baietii de la Microsoftul local sa ma ajute la conigurare. Noroc ca aia stiau engleza. Pana la urma am reusit ceva -ceva, dar cu "disable" pe 80% din "features"-urile de securitate.
P.S. De programe "moca" nu discutam aici. Clar? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Am folosit ambele sisteme de operare (cu licenta, la munca), si 2003 merge o idee mai greu fata de xp (fara sp). Pentru home user nu vad nici un avantaj sa folosesti Windows 2003. Pina apare Longhornu', XPsp2 e cea mai buna varianta
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:36 |