filtru de benzina la nova gti
![]() ![]() ![]() |
filtru de benzina la nova gti
fion98 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO
|
|||
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
filtrul de benzina este montat pe puntea spate. chiar in mijlocul "H"-lui ai sa vezi o chestie rotunda cu doua furtune. pe ea este marcata si un sens de circulatie a benzinei. chestia neagra de la motor este alceva ...succes!
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
thanks.
stii cumva ce reprezinta cutia aia cilindrica ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt. Dacia Nova :
1. Filtrul de benzina este amplasat in circuitul de alimentare cu combustibil, dupa pompa de benzina si se afla sub caroserie in imediata apropiere a rezervorului (pe puntea spate). Elementul filtrant este din hartie cu porozitatea de 0,01 mm. si are rolul de a retine impuritatile ce ar ajunge la regulatorul de presiune si injector Filtrul de combustibil este prevazut la iesire cu o sita metalica foarte fina ce poate retine eventulele particole de hartie filtranta desprinsa, de aceea se va tine cont de sageata de pe corpul filtrului, care indica sensul de curgere al combustibilului. Filtrul va fi schimbat la maxim 30000 km. 2. Cutia aia cilindrica ai mari sanse sa fie "Canistra cu carbon activ" pentru recircularea vaporilor de benzina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
ala se pare ca este un "filtru de carbon" oricum din cate am inteles se ocupa cu vapori de benzina si este in legatura cu returul circuitului de benzina. accesul la el se face cu o electro-valva ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
da ...se numeste ceva gen filtru de carbon...am desfacut unul si are inauntru niste bucatele mici de carbune, oricum stai linistit ca nu trebuie sa-l schimbi niciodata, are rol in filtrarea gazelor recuperate din sitemul de alimentare...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
fion98 |
![]()
|
multumesc.
acu chiar ca m-am lamurit. |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Salut!
Daca cumva ai pompa de benzina(electrica) in rezervor,s-ar putea sa ai o sita si acolo.Are rolul de a filtra brut benzina care intra in pompa. Nu stiu sigur,dar la sn asa este. Sita aia costa in jur de 50000.Mai complicat e de schimbat. |
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|
fion98 |
![]()
|
mersi ciprian
o sa-mi bag nasul acum ca stiu ce si cum, dar sa treaca ploaia asta ... ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:04 |