DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> arc spate, incaltare

POWERbyDAciaVsWERo
post 20 Jun 2010, 20:42
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Giurgiu

Salut.... am un arc rupt pe spate.. si o sa cumpar maine unu .. ( sh ) si vreau sa il fac mai inalt cu tot cu cel de pe partea cealalta... am vazut pe forum ca se poate cali ... inalta... CUM ? si arcul de la nova e mai mic sau mai mare decat cel de berlina ? se potriveste cumva?

--------------------
dacia Nova Gt 1998 - GR 30 SOR
Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
YOKO28
post 20 Jun 2010, 21:11
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Bacau

Salut arcurile de berlina nu merg pe nova ! Eu am arcuri normale de nova pe spate puse iar ca sa imi stea mai sus de spate am mai bagat un rand de arcuri pe interior cu acelasi numar de spire (nu stiu de pe ce masina provin cele suplimentare ) iar pentru a nu strica amortizoarele am cumparat un set de prelungitoare de berlina acum am intre cauciuc si buza aripei circa 10 cm (acuma depinde si pe ce fel de drumuri mergi ) daca ai drumuri asfaltate si nimic de carat nu se merita sa o ridici asa de sus !!!

--------------------
Dacia NOVA 1998
Amenajari Interioare,Rigips,Parchet,Lambriu,Tavane Casetate......Inchiriere Schela Pt Fatade si Popi Metalici Pt Constructii...Tel:0744.77.48.24
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 00:51
Forum Renault