Satu Mare - Bistrita via Barsana, drumurile? exista?!...
![]() ![]() ![]() |
Satu Mare - Bistrita via Barsana, drumurile? exista?!...
eugeniuz2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Anul trecut am mers in sens invers:
Iacobeni - Carlibaba - Prislop - Borsa - Moisei - Sacel - Barsana - Valeni - Calinesti - Sarbi - Ocna Sugatag - Harnicesti - Mara - Baia Mare. De la Iacobeni la Borsa drumul era destul de prost, petec langa petec, iar din loc in loc gauri ce trebuiau ocolite; pe Prislop erau gauri si praguri serioase. In zona Maramuresului, de la Sacel la Harnicesti, e ceva mai bun, dar nu chiar bun, insa peisajul compenseaza lipsurile astea. Zona aia mi se pare printre cele mai frumoase din tara. Mai departe spre Baia Mare drumul era bun, chiar foarte bun la ce avem noi pe aici prin Romanica. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Nu e exact traseul dar multumirile ti se cuvin.
Ceva mai nou si mai apropiat de ce caut eu? |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Satu Mare - Negresti Oas - Sapanta - Sighetu Marmatiei e ok, dar mai bun e prin Baia mare-cavnic- barsana, cred ca aceeasi distanta.
Sighetu Marmatiei - Barsana 20 km e iar 0k...mai incolo nu stiu: eu am circulat pe astea : Barsana _BM 60 km + BM- Bistrita 150 km - ambele drumuri bune(Dej-Bn super). |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
Multumesc mult pentru informatiile calde din zona.
E bine ca e OK si prin Sapanta - Sighetu Marmatiei ca trebuie trecut musai prin ele sa vada si parintii Cimitirul Vesel si Memorialul Victimelor Comunismului.... |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Intre Cavnic-Budesti-Ocna Sugatag se lucreaza la drum,sunt utilaje si o gramada de gropi de ocolit,dar se poate trece.
La Barsana e cam greu duminica cu un loc de parcare,daca ajungi mai devreme de ora 10 gasesti. [attachmentid=1627635028] This post has been edited by bogdanelkva: 27 Jun 2010, 16:12 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 15:49 |