Sandero bolnav, placa de presiune sau sincroane?
![]() ![]() ![]() |
Sandero bolnav, placa de presiune sau sincroane?
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
PLaca presiune rupta.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Placa de presiune distrusa. E posibil sa invoce proasta exploatare, fii atent, calm si ferm.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Păi de asta îmi este și mie frică, să nu spună că am abuzat de mașină, deși nu e deloc cazul. E clar defect de fabricație. Nici nu prea am mers eu mult cu ea - prin oraș folosesc bicicleta.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
daca ai km putini poti sa ii spui la dealer ca si daca faceai raliu pe macadam nu pateai asa ceva, si daca tot o tine pe a lui atunci sa trimita masina la verificat (nu stiu acuma cum se numeste exact operatiunea). adica sa o duca la ei sau la alt service si sa spuna un meserias de acolo de ce a cedat placa de presiune. ca sigur o sa isi dea seama nenea ala...
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
imi pare rau de problema ta stefane
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cati km are masinuta? Ca ambreiajul nu e acoperit prea mult timp de garantie?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
daca observi ca-ti dau cu flit, de fata cu ei apelezi Vocea Clientului si reclami problema
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Iorgovan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 30 March 10 ![]() |
stiu si eu pe cineva care la 9.000 km a patit-o cu ambreiajul la un sandero si a platit tot din buzunar. nu a ajutat nici VC nici OPC, asa ca ...multa bafta si nervi tari. imi pare rau pt patania ta, dar in fond si la urma urmei e o masina si e cum e!
This post has been edited by Iorgovan: 29 Jun 2010, 09:06 |
--------------------
dacia
sandero
2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
membru_DC |
![]()
|
mai greu, tre' sa dovedesti intr-un laborator de analiza al materialelor ca placa a avut un defect (fisura) din fabricare
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
chitziman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 1 October 09 ![]() |
stefane multa bafta cuWC nu o sa faci nimic , dupa cum am postat pe forumul sanderistilor mama a patito a platit din buzunar 9200 km nu a rezolvcat nici cu wc nici cu OPC cauza exploatare necorespunzatoare.............
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
Stefan |
![]()
|
Am uitat sa mai scriu pe aici.
Am sunat la Dacia Asistenta. Am insistat sa o duca la Dacoserv, dar era soferu' in concediu, asa ca am mers la Auto Cobalcescu. Sceptici cei de acolo. Era placa de presiune. Pana la urma am primit acceptul uzinei sa suporte ei cheltuielile pe garantie, chiar a doua zi, m-am mirat si eu de cat de rapizi au fost. Uzina s-a comportat OK. Acum masina e inca in service, asteapta sa vina piesele. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce termen au estimat pt reparatie?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Stefan |
![]()
|
Pai trebuia sa fie gata de 2 zile
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() La alte service-uri dureaza programarea, la Dacia dureaza reparatia ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
iauzi si o tine in service pai aia sunt prosti sa nu ia dupa ea piese bune m-as mira .
Ce mie ciuda ca la noi in tara nu poti avea incredere in nimeni si in nimic. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Ma enerveaza cumplit unele chestii, pur romanesti, ca sa zic asa...
La noi se pune problema doar in doua feluri:i-am prostit(mama, ce dur sunt..si destept in acelasi timp..nu mai vezi jmecher asa ca mine!) si, partea a doua: m-au pacalit, eu fiind acelasi optimist incorigibil si care crede ca va salva planeta cand se uita la Tv cu lumina stinsa.... FRATILOR!Oare nu-si mai face nimeni treaba in tara asta? cazul colegului nostru e ceva super clasic, o problema de garantie tratata corect, tot in garantie!Ati auzit voi comentarii de la proprietar, certuri, refuzuri, OPC, samd? Nu, astea se aud de la bagatorii de/in seama, vesnicii scandalagii care mereu si-o iau in freza ( ca sa utilizez expresii cunoscute lor). Hai sa incercam sa fim si sa traim normal...la mine la firma sunt dati oameni afar in prostie, si principalul criteriu de selectie e lipsa de respect fata de clientii si partenerii nostri precum si lipsa cunostintelor necesare ocuparii posturilor lor. Peste tot patronii fac la fel, chit ca firma se cheama Dacia, kaufland sau Gicu SRL.daca vrei sa mai rezisti, sa existi pe piata trebuie respect fata de client. |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Ma enerveaza cumplit unele chestii, pur romanesti, ca sa zic asa...
La noi se pune problema doar in doua feluri:i-am prostit(mama, ce dur sunt..si destept in acelasi timp..nu mai vezi jmecher asa ca mine!) si, partea a doua: m-au pacalit, eu fiind acelasi optimist incorigibil si care crede ca va salva planeta cand se uita la Tv cu lumina stinsa.... FRATILOR!Oare nu-si mai face nimeni treaba in tara asta? cazul colegului nostru e ceva super clasic, o problema de garantie tratata corect, tot in garantie!Ati auzit voi comentarii de la proprietar, certuri, refuzuri, OPC, samd? Nu, astea se aud de la bagatorii de/in seama, vesnicii scandalagii care mereu si-o iau in freza ( ca sa utilizez expresii cunoscute lor). Hai sa incercam sa fim si sa traim normal...la mine la firma sunt dati oameni afar in prostie, si principalul criteriu de selectie e lipsa de respect fata de clientii si partenerii nostri precum si lipsa cunostintelor necesare ocuparii posturilor lor. Peste tot patronii fac la fel, chit ca firma se cheama Dacia, kaufland sau Gicu SRL.daca vrei sa mai rezisti, sa existi pe piata trebuie respect fata de client. |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
Stefan |
![]()
|
Abia ieri am luat masina din service. Totul e bine, soarele e pe cer, norii e albi...
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
A durat doua saptamani sa schimbe o placa de presiune?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Stefan |
![]()
|
Da. Stiam eu de ce insist sa-mi duca masina la Dacoserv. Asta e, oricum nu aveam nevoie de ea.
LE: De fapt au schimbat kit ambreiaj, nu numai placa. This post has been edited by Stefan: 20 Jul 2010, 17:32 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
probabil nu aveau toate piesele pe stoc si dureaza minim o saptamana aprovizionarea
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Adica din punctul tau de vedere nu este nici o problema nu ? ti se pare normal cat adurat reparatia , la un concesionar a caror piese vin din tara nu de peste hotare .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Hai zi tu sigur ca nu au venit piesele din Franta si au venit de la Brazi?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
offtopic:
stiti ce nu inteleg eu?sandero,logan sunt facute in romania da?bun;dacia este un "brand" romanesc...atunci de ce trebuie sa astepti 1 saptamana sau 2,de exemplu,sa iti vina o bara fata sau spate din franta daca masina este construita in romania? This post has been edited by florian90: 21 Jul 2010, 21:01 |
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
aa deci nu numai la masinile japoneze se sta dupa piese?
iauzzzzzzz afofisssss This post has been edited by ArtVandelay: 21 Jul 2010, 21:04 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |