arc far
![]() ![]() ![]() |
arc far
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Attached thumbnail(s) arc.jpg ( Size: 1.99mb ) Number of downloads: 191 |
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Am eu doua faruri sparte, dar unde esti acum, in Valcea, sau in Sibiu?
Azi am drum in Valcea, dar unde este mai exact acel arc in far? This post has been edited by ostilu84: 27 Jun 2010, 12:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
MErsi mult. Am facut totusi rost. Am fost in targ `la rusi`si am gasit ceva asemanator, erau folosite pentru foarfeca de vie cred. AM sa adaptez. Eu sunt acum la Sibiu. Mersi mult de tot pentru ajutor. Daca vrei sa le scoti, arcurile sunt in suportul in care intra cablul de reglaj....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Ok. Cu placere. daca totusi ai nevoie, sa dai un semn.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am eu un far stanga spart. Daca il vrei da un semn si un mesaj privat cu adresa ta sa ti-l trimit. Si asa ma incurca prin garaj
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
augustin87r |
![]()
|
mai, azi noapte nici nu am adormit ca eram sigur ca nu o sa raspunda nimeni la topic pt ca e un obiect infim....va multumesc de ajutor. O sa va anunt daca il mai pierd o data (inseamna ca sunt prost)
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
te-as fi ajutat si eu cu un asemenea arc, acum ai de unde alege
![]() |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:18 |