bucuresri-voluntari
![]() ![]() ![]() |
bucuresri-voluntari
tr04www |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De unde din Bucuresti? Ca daca vii din alexandria o iei pe centura la dreapta si ajungi la podul de la voluntari.
Exista insa navteq.com cu o gramada de harti exacte, sau ovimaps.com... This post has been edited by einstein1984: 29 Jun 2010, 07:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bucur obor, si apoi prin colentina drept înainte.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ia-o pe centura daca vii dinspre alexandria. Chiar dupa bragadiru, faci stanga inainte de pod, apoi dreapta pe sub pod si mergi linistit pana in voluntari. N-are rost sa pierzi vremea prin buc, chiar daca centura in mare parte e proasta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe partea aia nu e chiar asa de proasta, e razuita, dar are cedeaza cam la toate iesirile din bucuresti si risca sa stea cam mult.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, da-s putine. Ca la Jilava e suprainaltata si nu are cedeaza, la intersectia cu Splaiul iar nu are cedeaza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Berceni si Oltenitei sunt suficiente, dar cum am zis depinde de cum nimereste traficul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
oricum, cred ca omul nostru e deja in trafic
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
multumesc tuturor pentru indicatii.am plecat din giulesti, oltenitei, bucur obor, colentina, voluntari.trafic relativ lejer.am plecat la 10 din giulesti si la 12 m-am intors in giulesti.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oltenitei? esti sigur?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai contează? Important e că a ajuns și acolo și înapoi!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tr04www |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eh, ai ocolit un pic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai a taiat orasul de la un cap la altul, din giulesti pana-n berceni, si tu zici ca a ocolit putin....
![]() ![]() ![]() ![]() Eu nu cred ca a venit din giulesti. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
Din Giulesti traseul cel mai scurt era: Carfur Orhideea, intrai pe Plevnei, apoi prima la stanga (e si semafor acolo), pe Dinicu Golescu pana la Gara, stanga prin fata Garii pe Duca, dreapta la Cuza, stanga pe dr.Felix pana la intersectia cu Titulescu, la dreapta prin pasajul Victoriei si drept înainte pe Fane Babanu pana la Bucur. Traseu de 10 minute (max 15) în timpul zilei.
Acum nah.. daca n-ai zis ca pleci din Giulesti ![]() This post has been edited by Markos: 29 Jun 2010, 23:21 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:43 |