modificare phase1 in phase2
![]() ![]() ![]() |
modificare phase1 in phase2
mishuz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
ex Citroen
Xsara hatch
2002, 2l HDI 90 cp
- Logan laureate 2008 ph2 1.4 B-10-U[SIZE=1]n[/SIZE]F[SIZE=1]a[/SIZE]S
|
|||
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
partea frontala e mai complicat de adaptat. mie sincer nici nu imi place botul de ph2. intentionez sa imi pun totusi bara spate de ph2 (portbagajul si stopurile o sa ramana de ph1) si panourile de usi.
ca tot veni vorba de panourile de usi, cei care aveti ph2 ce puteti spune despre ele? se zgarie repede manerul ala? am auzit ca mai si scartaie? asa e? fac vreo smecherie daca imi pun sau sa le las pe astea din topor care le am. This post has been edited by bossake: 30 Jun 2010, 16:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
mishuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 September 05 ![]() |
se zgarie in masura in care porti manusi de gladiator
De scartiit in nici un caz... This post has been edited by mishuz: 30 Jun 2010, 17:14 |
--------------------
ex Citroen
Xsara hatch
2002, 2l HDI 90 cp
- Logan laureate 2008 ph2 1.4 B-10-U[SIZE=1]n[/SIZE]F[SIZE=1]a[/SIZE]S
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Scartiitul acelor manere apare odata cu trecerea timpului, dar se pot rezolva, apar si zgarieturi daca nu esti atent dar surprinzator dupa 1 an si 6 luni nu s-au cojit.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
modificarile exterioare se pot face fara prea mari complicatii. am un tovaras care o sa-si faca. nu va pot da informatii cum, cat si unde, dar tot ce pot sa va spun este ca se poate. acum nu stiu cat de greu se face pentru ca oricum nu le face el personal, ci cineva specializat, dar judecand dupa timpul alocat modificarilor nu sunt probleme cel putin la partea din spate. momentan este in lucru partea frontala.
This post has been edited by slider2: 1 Jul 2010, 12:09 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Mie imi place foarte tare partea din spate a loganului PH2.Slider sa ne tii la curent cu modificarile tovarusului tau.Eu as vrea sa modific toata partea din spate:bara,stopuri,capac portbagaj,cu investitii minime (am eu o metoda) ca nu o sa dau bani pe toate ale la valoarea din magazin, ca presupun ca ,costa o avere!Sunt tare curios :farul de la noul logan are aceeias forma cu astalaltul?!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
partea din spate deja a facut-o tovarasul meu. acum face partea din fata. nu s-au putut face ambele simultan din anumite considerente. pe spate a schimbat stopurile, capota portbagaj si bara de protectie. restul elementelor sunt identice.
am avut poze cu masina in starea actuala dar le-am sters pentru ca nu erau calitative, fiind facute cu telefonul. o sa pun sigur poze cu masina completa. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Partea din spate merge schimbata 100%. Am vazut anul tercut un Logan faza 1 cu spate de faza 2 (adica bara spate, portbagaj si stopuri).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Andrei Rsc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 April 10 ![]() |
pentru aluibasarabeanu
As vrea sa vad poze cu Loganul tau daca e acela din poza de profil. Sa-mi spui daca sunt poze in alt topic sa caut acolo daca nu posteaza aici |
--------------------
Dacia
1310
1995
- -
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
QUOTE(mishuz @ 30 Jun 2010, 17:05) Da, daca esti cat de cat atent nu se zgarie, si nici nu se cojesc. Dar de scartait.... SCARTAIE LA GREU. Cel putin la mine (masina de 2 ani, 33.000 km, utilizata zilnic) scartaie tare. Bine, nu aiurea in mers, dar cand impingi/tragi de ele/le atingi cu genunchiul, fac nasol..... Daca stiam (si aveam de ales) preferam manerul "meschin" de pe logan 1 decat "saracia" asta de manere.... This post has been edited by vic24: 5 Jul 2010, 11:59 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
al!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 30 November 08 ![]() |
merge schimbat si fata si spatele.
La partea din fata ca sa pui bara de ph2 trebuie taiata putin armatura..cam 10-15cm din capete pentru ca bara de ph2 e mai rotunjita....apoi farurile si gata. This post has been edited by al!n: 5 Jul 2010, 14:24 |
--------------------
Dacia
Logan -
1.4MPI
- AG 16 Y M A
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Andrei Rsc @ 5 Jul 2010, 12:42) pentru aluibasarabeanu As vrea sa vad poze cu Loganul tau daca e acela din poza de profil. Sa-mi spui daca sunt poze in alt topic sa caut acolo daca nu posteaza aici Poza de la avatar este facuta in paint.O sa arate asa peste o luna cand o voi vopsi.Am facut cateva teste punand izoler band negru in locul unde va veni vopsit negru.Cateva poze sper ca nu incalc prea tare regula forumului. Attached thumbnail(s) P1010.jpg ( Size: 379.91k ) Number of downloads: 804 P1015.jpg ( Size: 451.88k ) Number of downloads: 902 P1048.jpg ( Size: 567.31k ) Number of downloads: 878 Photograf0787.jpg ( Size: 461.08k ) Number of downloads: 921 Photograf0789.jpg ( Size: 408.79k ) Number of downloads: 852 Photograf0790.jpg ( Size: 410.32k ) Number of downloads: 356 Photograf0793.jpg ( Size: 441.24k ) Number of downloads: 435 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ultima poza imi place
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
Am vazut ieri un Logan care avea si fata (faruri,bara,masca) si bara spate schimbate,este a unui vecin,si eu credeam ca e un logan nou
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:22 |