Admitere liceu 2010, Unde intrara aia micii ?
![]() ![]() ![]() |
Admitere liceu 2010, Unde intrara aia micii ?
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Al meu a intrat la "Strop de roua"
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Se da lovit ca sa poata sa mai evadeze la o bere ca cica-i extenuat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 2 Jul 2010, 11:37) atunci bafta la anu ... da mare atentie de pe acum (sau ma rog din cls a V-a) fiecare nota, medie, test conteaza enorm la media finala ... deasemenea modul in care plasezi optiunile este fff important dezvoltam atunci ... sanatosi sa fim ![]() This post has been edited by luxcor: 2 Jul 2010, 12:00 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
tribunul |
![]()
|
La anul pe vremea asta, se naste sau intra la liceu?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ceva imi spune ca intra la liceu, ca nu o fi DragosP atat de precis in prima situatie
![]() This post has been edited by Diac: 2 Jul 2010, 12:10 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(luxcor @ 2 Jul 2010, 12:59) Să fie! Deocamdată "stăm" destul de bine: 9,71. Să vedem ce-o fi și la anu' și cum s-o intra, că n-a dat nici teze unice, nici teste naționale. QUOTE(tribunul @ 2 Jul 2010, 13:06) De intrat la liceu sigur; de născut, mai vedem! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
Deci e doi, unul se pregateste de liceu si unul se pregateste sa vina pe lume.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
La cine?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La un Microsoftist, Linuxistii n-au drivere functionale
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
La matale, bre.
PS. cu sotia ai mai vorbit in ultima vreme? ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
Cu soția cui?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
DragosP |
![]()
|
Up.
De primul hop am trecut, moștenitoarea a luat 10 la mate și 10 la română (lecțiile mele i-au fost de un real ajutor). Continuăm cu opțiuni, calculator, Siveco etc-etc. Da' m-am mai liniștit. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2011, 13:27) Up. De primul hop am trecut, moștenitoarea a luat 10 la mate și 10 la română (lecțiile mele i-au fost de un real ajutor). Continuăm cu opțiuni, calculator, Siveco etc-etc. Da' m-am mai liniștit. Tu de optiunile alilante n-ai auzit? Strand, mare, bunici, ceaiuri dansante, s.a.m.d.! This post has been edited by corbex: 24 Jun 2011, 12:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2011, 13:27) De primul hop am trecut, moștenitoarea a luat 10 la mate și 10 la română (lecțiile mele i-au fost de un real ajutor). Vorba Parazitilor "sa nu faci lectii cu copilu' ca-i distrugi viitorul!". Ce dracu, ma, cum sa ia 10??? NUmai tocilarii iau 10! ![]() QUOTE Ia ghiciti cine va fi urmatorul moderator pe DC !? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 24 Jun 2011, 13:45) De acu' încolo. QUOTE(Marty @ 24 Jun 2011, 13:50) Vorba Parazitilor "sa nu faci lectii cu copilu' ca-i distrugi viitorul!". Ce dracu, ma, cum sa ia 10??? NUmai tocilarii iau 10! ![]() Nu e tocilară măi, da' a tăcut și le-a făcut. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
Vorba inițiatorului:
Am intrat frate ... uffffffffffff ... Colegiul National Gh. M. Murgoci, Matematica Informatica (105), Bilingv: Engleza |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dupa cum oftezi, aveai morcovu' cat harbuzul
![]() Sau ai fost mandru si-ai bifat o singura optiune? LE: Uitasem: Felicitari again, ca sa fie bilingv ![]() This post has been edited by DannyY: 12 Jul 2011, 13:19 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:45 |