Rulmenti directie
![]() ![]() ![]() |
Rulmenti directie
Razvan_Ionut |
![]()
|
||
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|||
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca te referi la caseta de directie,rulmentii de la amortizoare nu au nici o treaba cu faptul ca iti merge greu directia. Vezi ca pe undeva pe la mijlocul casetei de directie eu un colier care acopera o gaura pe unde se baga cu o seringa vaselina.Mai cauta un pic pe aici in forum ca s-a mai discutat.
This post has been edited by freeman30: 8 Jul 2010, 18:01 |
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ba au si rulmentii aia acolo o treaba...asta daca stii cum functioneaza sistemul de directie.
Razvane nu prea ai cum sa-i ungi decat daca dai arcu jos ( ei fiind sub talerul de la arc) si atunci cand dai arcu jos de pe amortizor nu te mai zgarci la 30-40 de lei si pune-i noi. De curand i-am inspectat, curatat si bagat vaselina. Banuiam ca sub talerul de la amortizor se afla un rulment dar nu eram sigur ( vanzatorul de la magazin de unde am luat amortizoarele zicea ca rulmentu e capsat in flansa bla bla) si cand am desfacut la tara sa schimb amortizoarele nu mai aveam de unde cumpara rulmenti, asa ca i-am "reconditionat" pe cei vechi. ![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 9 Jul 2010, 01:13 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
asa o fi cum zici ,dar cred ca se refera la faptul ca ii merge volanul greu la bracarea stanga -dreapta,deci la caseta de directie.Rulmenti de la amortizoare nu fac parte din sistemul de directie ci din puntea fata.Asa ca daca va schimba rulmentii de la amortizor tot ii va merge volanul
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
basileros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 July 08 ![]() |
salut...si rulmentii aceia daca sunt ''dusi'' ingreuneaza directia...se simte mai ales cand lasi volanul liber sa revina dupa un viraj....se intampla din cauza ca poate intra la ei apa cu pamant sau nisip ....o alta cauza : burdufurile de la bieletele de directie se crapa sau se rup si curge toata emulsia din caseta [mai ales daca sunt ''duse'' bucsile din capetele casetei]....Remediu": se verifica si se schimba daca e necesar burdufurile .....in burdufuri ca si in caseta se introduce o emulsie din ulei+vaselina[din aceea maro nu neagra]....ah sa nu uitam sa curatam si sa ungem si cuplajul de la ax volan-caseta.....spor la reparat
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:48 |