Stilo 3 usi vs Astra H
![]() ![]() ![]() |
Stilo 3 usi vs Astra H
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Eu stiu ca motoarele de Fiat sunt mai sportive. Stilo(parerea mea) arata mai sportiva, este mai frumoasa. Varianta cu 5 usi nu produce aceasi impresie.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nu ai cum sa compari fiat cu opel. Opelul la motoare e mai tare si decit vw-ul, atita doar sa ai grja de cureaua de transmisie, sa nu te zgircesti unde nu trebuie adica. Fiatul are pierdere la valoare mult mai mare decit un opel. Opelul incepind cam din 96 (cu aproximatie) face tabla mai buna, rugina e ca si inexistenta la el. La design mereu a fost bun opelul, si revin la motoare, efectiv nu le poti distruge. Daca vrei tuning doar optic si nu te intereseaza cit te tine motorul atunci uita-te la alfa romeo, dar eu nu mi-as lua masina italieneasca nici din bani cistigati la loto. Incearca sa dai de cineva din romania care conduce opel cu motor in 8 ventile si vezi ce iti spune despre ele. La astea chiar daca ti se rupe cureaua de transmisie nu lovesc pistoanele in ventile, cel putin asa e cel de 2,0 l. Intra pe forumuri de opel din germania si vezi ce spun oamenii despre motoare. Plus ca ultimul astra scos de opel ii da clasa de la distanta gti-ului de la golf. Mai ales in ultimii 2 ani opelul se ridica bine de tot, iar fiatul nu isi gaseste cam de mult timp iesirea din criza. Si stilo arata cam ca si loganul de peste vreo 6 ani daca e sa fim totusi sincer si sa ne uitam la mai multe masini, si nu doar in poze. Plus de asta am vazut finisari in interior la stilo de am crezut ca masina ar fi fost facuta la pitesti. E o comparatie mult prea fortata stilo vs. astra. Ne mai vorbim.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult dar deja mi-am luat toyota...
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
S-o stapinesti sanatoasa, nu ai facut alegere rea. Sa imi dau cu parerea? Designul nu prea imi place, despre tehnica lor din ultimul timp nu vreau sa spun nimic pentru ca nu stiu. Astra arata super si pare sa fie totusi destul de performanta, singurul lucru care nu mi-a placut la ea a fost faptul ca atunci cind mi-am facut scaunul in pozitia mea normala de condus (adica lipit pe podea si dat la maxim in spate) nu am mai ajuns cu mina la schimbatorul de viteze
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Opel! De exemplu ... La mine la servici s-a mers pe Fiat Punto! S-a oferit garantie 3 ani la masina.. Indiferent de KM! La 30 de Punto, majoritatea lor consuma ulei, troncane.. Mai nou s-au luat stilo in 5 usi! Sa le vedem si pastea
![]() Nu sunt fiabile Fiat-urile! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 10:14 |