Am condus intr-o parcare..., ...cu permisul suspendat.
![]() ![]() ![]() |
Am condus intr-o parcare..., ...cu permisul suspendat.
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
parcarea aia cat de privata este?
|
-------------------- |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Ooooo,pai daca esti client vechi de-al lor,cu antecedente,s-ar putea sa-ti prelungeasca suspendarea lejer,cu zambetul pe buze...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si ce rau ne-ar mai parea noua...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
De ce ti-au suspendat permisul?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Asta cum ca parcarea nu stiu carui hypermarket NU este drum public e o mare idiotenie.
QUOTE ...le-am zis ca ......nu sunt pe un drum public... SiloS, poti intra in acea parcare cu masina si tu, si eu, si oricine altcineva. Pentru mine cel putin, acea parcare devine drum public. Adica in parcarile astea, dupa mintea ta creata, are voie sa conduca nu stiu care kkt cu ochi, fara permis, dar cu pofta de condus, pe motiv ca nu e drum public. Apoi mai poa' sa apara unu' ca SiloS sa faca cerculete cu BMW-ul pe motiv ca nu e drum public. Da' eu si oricine altcineva putem nimeri in acea parcare in timp ce tu si amicu' tau de 16 ani faceti derapaje, ca vezi dom'le suntem neinformati si prosti, noi traim cu impresia ca acolo e drum public, noi traim cu impresia ca acolo, oameni cu permis, parcheaza masini si atat. Si culmea culmilor e faptu' ca faci topic, cerand pareri si cautand intelegere p-aici. Sunt ferm convins ca tu traiesti cu impresia ca n-ai facut nimic rau, ca era dreptul tau sa te dai de-a latu' p-acolo fara permis, ca doar nu era drum public. Stie cineva sa zica care e pedeapsa pentru conducere cu permis suspendat? This post has been edited by Muttley: 19 Jul 2010, 09:10 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu este spatiu public nu poate sa iti faca nimic. de aia la toate parcarile scrie ca sunt reglementate conform codului rutier.
acum depinde ce a facut proprietarul terenului. daca ala depune plangere atunci te poate lua putin la intrebari This post has been edited by b76bgaarh: 19 Jul 2010, 09:41 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
poate sa depuna o plangere de genul: "in fiecare seara, in afara orelor de program, se afla persoane neautorizate pe teren privat " si politia cand trece prin zona si ii vede sa se "autosesizeze" ?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Daca era o parcare a vreunui hypermarket am impresia ca intra la drumuri publice...daca era un altfel de parcare privata cu taxa separat sau cu bariera la intrare, n-au ce sa-ti faca.
Numa' bine la toata lumea. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca parcarea comunica direct cu un drum public si nu era vreo poarta sau bariera, se cam cheama conducee fara permis.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca parcarea aia este pe proprietate privata, si este administrata privat nu are nici o problema.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cat de greu e sa trimita politia o scrisorica la "administratie" cu descoperirile realizate de ei?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
te poate amenda pt tulburarea linistii publice, sau pentru incalcarea proprietatii private, dar nu pt conducere pe drumurili publice.
This post has been edited by b76bgaarh: 19 Jul 2010, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 19 Jul 2010, 01:25) 1. Evident, a trebuit sa se lase cu derapaje, cerculete, fum din roti. 2. singurul risc era sa ii lovesc pe prietenii cu care eram sau sa ma opresc intr-o bordura sau un stalp. 3. Apoi s-au legat de prietenul meu. S-au uitat la masina, au analizat-o, au observat ca nu are stingator si i-au spus sa traga BMW-ul langa masina de politie. Apoi i-au dat amenda pentru ca a condus auto fara extinctor. L-au pus sa dea jos folia de pe geamurile din spate. 4. mi-au zis sa ma prezint poimaine (MARTI) la politia rutiera si sa intreb cate zile mai am permisul suspendat. "M-au amenintat" ca o sa imi prelungeasca perioada de suspendare cu inca 120 de zile. 5. pe mine m-a mai prins politia in alte parcari. S-a intamplat sa primesc pentru aruncarea ambalajelor pe domeniul public, tulburarea linistii publice 6. ce au de gand sa imi faca ? 7. Ce pot sa imi faca ? 1. Evident. 2. Daca se intampla nu era nici o problema, in parcarile private poti sa calci pe cine vrei. 3. Prietenul tau sufera de bemvita? Folie, extinctor canci, drifturi... 4. Vor sa vada daca stii ceva aritmetica. De curiozitate, cauta in codul rutier cazurile de prelungire a suspendarii cu 120 de zile. 5. S-a inventat cosul de gunoi, mai exista pubela... De linistea publica ce sa mai spun... tu iti imaginezi ce parere am eu despre unul ca tine in toiul noptii? 6. Au de gand sa faca un pic misto de tine 7. Daca parcarea aia nu e chiar "privata", o sa fii instiintat de un mic dosarel penal, poate scapi cu amenda. Citeste art. 86(2) din OUG 195, macar acum, daca inainte n-ai fost in stare. ("inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.") |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu "tulburarea linistii publice" intr-o parcare pustie, la margine de oras, e chiar tare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca proprietarul face sesizare poti primi linistit
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci e tulburare de proprietate.
Io zic sa il impuscam noi, sa nu piarda politia timpul, sunt destui cu proiectoare care ne deranjeaza. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ma refeream la cel de langa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@vijelie rau n-ar fi.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Un topic cu aproximativ acelasi continut: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=149782
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu stiu daca e rau sau bine, eu asa citesc pe forum: aia cu proiectoare si aia care fac tango cu masinile in parcarea goala sunt cei mai mari criminali. In rest, totul e ca-n paradis si politia n-are ce face.
This post has been edited by vijelie: 19 Jul 2010, 10:44 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de aia cu proiectoare nu se ia politia. Dar oricum cred ce pe colegul nostru l-a intrebat de sanatate un echipaj de ordine publica aflat in patrulare si nu unul de circulatie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Silosule, sa mor de ai toata tigla pe casa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
eu cred ca va mananca in partea dorsala cu drifturile voastre in parcare la mall si la penny market....parca nu stie toata lumea ca trece politia pe acolo in fiecare seara de cel putin 10 ori(aia de la comunitara). Nu or sa iti faca nimic, doar putin misto de tine...daca era sa iti dea amenda pt deranjarea linistii publice iti dadea pe loc, nu dupa 3 zile.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE SiloS, poti intra in acea parcare cu masina si tu, si eu, si oricine altcineva Eram singur. Daca s-ar fi intamplat sa intre in parcare alta masina, cu siguranta m-as fi oprit! QUOTE Si culmea culmilor e faptu' ca faci topic, cerand pareri si cautand intelegere p-aici. Nu caut intelegere, sunt doar curios care sunt pedepsele care mi se pot aplica. Stiam ca pentru conducere fara permis pedeapsa consta in inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda penala, dar daca parcarea respectiva NU ESTE drum public ? QUOTE Sunt ferm convins ca tu traiesti cu impresia ca n-ai facut nimic rau, ca era dreptul tau sa te dai de-a latu' p-acolo fara permis, ca doar nu era drum public. Indiferent daca am permis sau nu, sunt convins ca nu am facut nimic rau, ca nu am deranjat pe nimeni si ca nu am supus pe nimeni niciunui risc. Cum am scris mai sus, nu sunt blocuri langa parcarea respectiva si nu mai erau masini langa. Deci ai dreptate, traiesc ferm convins ca nu am facut nimic rau. Daca ma dadeam prin oras, printr-o parcare aglomerata, pe langa blocuri, atunci era alta situatie. QUOTE Stie cineva sa zica care e pedeapsa pentru conducere cu permis suspendat? Pot sa iti spun eu: inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda penala. QUOTE 5. S-a inventat cosul de gunoi, mai exista pubela... De linistea publica ce sa mai spun... tu iti imaginezi ce parere am eu despre unul ca tine in toiul noptii? 6. Au de gand sa faca un pic misto de tine. 5. Nu te deranjez cu nimic. ![]() 6. Bine ar fi. Mie mi s-a parut ca am avut de-a face cu 2 politisti "dati dracu'" care nu erau prea hotarati sa imi faca ceva anume. Inca o data, bine ar fi sa faca misto de mine. ![]() QUOTE Asta cu "tulburarea linistii publice" intr-o parcare pustie, la margine de oras, e chiar tare. Pai chiar asa e. Acum cateva seri era sa primim amenda pentru constituire de grup organizat. ![]() QUOTE Io zic sa il impuscam noi, sa nu piarda politia timpul, sunt destui cu proiectoare care ne deranjeaza. De mine e vorba ? Chiar nu pot sa cred asa ceva. Eu te asigur ca nu te deranjez cu nimic si tu ma bagi in aceeasi oala cu aia care merg cu proiectoarele ? Noi 2 nici nu cunoastem, eu nu ti-am facut rau tie si semenilor tai si tu ai ganduri rele cu un pistol ? ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vijelie |
![]()
|
Te-a pus dracu sa te spovedesti intr-un spatiu virtual in care conduc numai Arhangheli. Acu plateste, fiule, plateste...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Din cate stiu majoritatea parcarilor de supermarket au si indicatoare pe acolo.. un cedeaza, un obligatoriu la dreapta etc
s-ar cam putea incadra la drum public |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE Te-a pus dracu sa te spovedesti intr-un spatiu virtual in care conduc numai Arhangheli. Acu plateste, fiule, plateste... Ahahaha. Asa e. QUOTE Din cate stiu majoritatea parcarilor de supermarket au si indicatoare pe acolo Asta e o parcare din beton din ala fin. Am poza: http://www.daciaclub.ro/galerie/albums/use..._R_PIC-0004.jpg GSN_R_PIC-0004.jpg |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Hai sa te intreb ceva simplu si frumos:daca in parcarea aia privata,asa frumoasa,facand liniute,triunghiuri si alte figuri,dadeai peste un om si il omorai,ce zici tu,era prea mult suspendarea carnetului?pe care il aveai deja suspendat?eu cred ca iti scoteam sufletul,daca era copilul meu victima,iertata fie-mi expresia.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
SiloS |
![]()
|
Iti raspund la fel de simplu si frumos : Nu era in zona nici un alt om in afara de cei 3 prieteni ai mei. Cei 3 baieti stateau in zone ferite.
Un alt raspuns : pe mine trebuie sa ma judece pentru ce am facut, nu pentru ce as fi putut face. Corect ? In gluma, ce fel de educatie i-ai da tu copilului tau daca el ar umbla de nebun la 1 noaptea in parcarile de la marginea orasului ? ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 23:22 |