Pressure Washer
![]() ![]() ![]() |
Pressure Washer
notchman |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 10 November 03 From: calarasi ![]() |
|
||
--------------------
Lada
lada 1200 combi
- CL-O1-NGJ
|
|||
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Presiunea compresorului tau este prea mica. Daca te uiti la cele din comert vei vedea ca au in general presiuni de pana la 110 bar.
Si nu stiu in ce masura este fezabil sa bricolezi o astfel de instalatie in conditiile in care pretul uneia noi este sub 3 milioane. Ce ai putea incerca, daca nu vrei sa dai banii astia, ar fi sa intrebi la Praktiker si/sau Bricostore daca nu inchiriaza asa ceva (tipii au in oferta inchirieri de scule, dar nu stiu daca si la stropitori din astea) |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io mi-am luat de la un magazin Rombiz unul englezesc (second sau refurbished) cu 6 luni garantie cu 1,5 mil.
Are 100 de bari, dar debitul este FOARTE mic |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
are careva idee de unde se pot procura accesorii pt spalatoarele Karcher? io am unul din clasa K2 si vreau sa-i iau furtun de presiune mai lung - 6 sau 9m ca ala din cutie e de 4m . pe site-ul firmei sunt o multime de accesorii.
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
adresa rombiz, nu stiu exact, oricum am vazut unul pe mosilor, unul in ghencea vis-a-vis de capu' lui 41, unul in dr taberei pe bucla (la materna), unul sau 2 pe iuliu maniu in militari si or mai fi. Oricum, al meu s-a cam stricat
![]() Accesorii pt spalatoare d-astea am vazut in bricostore, dar la niste preturi ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mersi, am sa le fac si eu o vizita...
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:37 |