mp3 Sony GT, sau altele
![]() ![]() ![]() |
mp3 Sony GT, sau altele
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate Pioneerul ala ar merge perfect fara amplificatorul ala original VW.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuie sa fie o problema de antena. Si un MP3 d'ala cu radio, de buzunar, daca-i bag cordonul de la casti si-l tin mai inspre parbriz, prinde cite ceva, aproape oriunde. Si ala e un mic spanac.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Nu stiu daca ar merge mai bine fara amplificator. Aia au zis sa ii mai puna unul:) Am mai auzit nemultumiri legate de Pioneer, desi ma surprinde (conforma cartii tehnice e excelent)....
La Pioneer nu pot sa umblu ca e bagat in bord cu niste chei speciale. Cu alea il tragi, asa ca nu ma apuc ca nu are rost, desi mi-e si mie suspect ce or fi facut cei care l-au montat desi nu e mare filosofie... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Macar verifica daca are antena bagata in fund sau daca nu e intrerupta undeva
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(augustin87r @ 21 Jul 2010, 02:07) Tatal meu are la Skoda un Pioneer DeH 2920 care e execrabil. Am si eu unu de ala...asa e Pioneerul....Cel mai mult mi-a placut Blaupunkt-ul pentru radio...asta as cauta...sau Alpine, da e mai scump |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Iata ca a mai confirmat cineva calitatea slaba. Antena o are bagata pt ca daca desurubez batul de pe acoperis, nu mai prinde nimic, se intrerupe postul. Deci atata poate.
Blaupunkt-ul nu precizeaza in cartile tehnice sensibilitatea in FM si nici alte detalii care ma ajuta in orientare. Oricum, am citit pe site-ul lor despre tehnologia Dual Tuner. Alea sunt excelente ca receptie, dar costa enorm, cam 21 milioane. ![]() Unele Blaupunkt-uri au tuner Codem Concept III+ cica o chestie care face receptia mai buna....Cica ei sunt lideri la receptie radio...Asa sa fie, cred ca spre Blaupunkt ma orientez, din acela cu card SD ca eu mereu mai descopar cate o melodie care imi place si trebuie sa fac alte cd-uri ![]() ![]() ![]() In fine, de Alpine nu am bani.... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Pioneer DEH-5000UB -> merge fără probleme. Nu ascult eu radio f. mult, dar când ascult, nu face figuri.
|
--------------------
r
m
2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Alpine 102ri, de 2 luni nu am probleme cu el. Ascult si radio si muzica de pe stick.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
un sony, asemanator cu ala pus de tine dar cu usb si intrarea de cd ascunsa in spatele fetei, care basculeaza, semnal perfect. pe drumul botosani-suceava pe care il fac zilnic, are calitate exemplara. din vre-o 10 radiouri vazute pana acum pe drumul asta, sony-ul e perfect.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si Pioneer(alt model, de generatie anterioara) si JVC si Alpine.. Am avut si Clarion. La capitolul receptie radio nici unul nu mi-a facut probleme. Verifica traseul bine si incearca fara amplificator. Sau incearca sa il pui pe alta masina. "Sculele" de scos playerul ar fi trebuit sa fie in cutia lui. Sunt doua mici leviere care se introduc in cele doua locasuri laterale si permit de-sigurantarea si scoaterea.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Eu sunt puțin pasionat de sunet, am avut mai multe scule ... NU RECOMAND SONY ! Nici difuzoare, nici playere, nici stații ... NIMIC !!! Am făcut greșeala să îmi iau niște difuzoare (defapt, toate 4) SONY ... sunt cele mai proaste difuzoare făcute !
Sincer, orice numai SONY nu ! |
--------------------
r
m
2
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Blaupunkt sunt ok. Sony sax, mai bine cumperi ceva rusesc pe lampi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ciorapel |
![]()
|
|
--------------------
r
m
2
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
stiu. din pacate, nu exista si empetreiuri pt masina
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Dacă ai fi în stare să îți sacrifici portbagajul pentru o sculă de 2x20w .. cred că găsești scheme pe net
![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
Markos |
![]()
|
scheme am si eu, le-am pastrat de cand am absolvit electronica si tc în IPB, acum o caruta de ani. printre putinele lucruri care mi-au ramas memorate pe sinapse e si asta, cum ca sunetul digital nu poate egala fidelitatea si "caldura" celui pur analogic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Singurul dezavantaj este spațiul de 10 ori mai mare ocupat de sculele pe lămpi (și cred ca ”de 10 ori„ e o un număr mic ... de 50 de ori cred).
Concluzia pe care o trag eu și colegul Markos : Nu cumpăra SONY ! ... și nici pe lămpi ![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:45 |