Permisul auto, de Dan Puric
![]() ![]() ![]() |
Permisul auto, de Dan Puric
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Magistral.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Macabru.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
M...sursa?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Web
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Interesanta analiza poporului roman pe care o face acest om... Am mai auzit discutiile lui pe la televizor si mi se pare fascinant
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Jul 2010, 13:50) am mai ferit eu un prost dinasta de intorcea pe continua dubla.,.. si am ajuns in gard cu masina facuta zob ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Daca zicea gutza fix aceleasi lucruri nu stiu cat de fascinante pareau. Cred ca 80% am fi avut aceleasi trairi pe care le-a simtit si el in acest caz si am fi gandit aproximativ la fel. Dar daca le-a scris Dan Puric e ceva uimitor, nemaiauzit, "magistral".
Sigur, exista si unele lucruri pe care le spune si care sunt intr-adevar deosebite, nu zic ca nu... dar de multe ori povesteste ca e cerul albastru, iar auditoriul se comporta de parca ar fi descoperit apa calda. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 24 Jul 2010, 17:13 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bine ca n-a zis-o domn' presedinte, ca imediat era pupat in basesc...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Fenomenal...un lucru absolut prostesc era sa patesc eu ieri..sa se urce un batranel de la 80+ ani care il cauta moartea pe acasa cu un jaguar pe mn...din cauza ca a luat-o drept dar el semnaliza stanga...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci moartea avea un jaguar si-l cauta pe batran care a fentat-o semnalizand stanga si aia cu coasa si jaguaru a luat-o inainte si era sa te ia pe tine. Horrorrrrrr ![]() This post has been edited by bion: 24 Jul 2010, 20:44 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
smecher moshu
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Zupper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 July 10 ![]() |
Frumos:))
|
--------------------
Fiat punto
2005 Fiat punto
2005
- PH-02-ALN
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
un om care duce lipsa de sex (probabil) dar care scrie frumos... ca alti 1.000.000 de oameni care au citit mai mult de 5 carti in viata lor...
singurul lucru de remarcat din toata povestea este: "Și atunci m-am gândit să strig și eu la poporul român: - Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului și să fii condus de toți tâmpiții?" |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
scala.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Gata, s-a terminat cu linkurile ca si-a baut berea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:09 |