Cum se scot oglinzile?
![]() ![]() ![]() |
Cum se scot oglinzile?
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Treaba trebuie sa fie cam asa:
Se scoate ornamentul interior al retrovizorului (prin tragere - caci se tine in niste bucsi de plastic). Pentru asta trebuie slabit surubul comada retrovizor si se elibereaza comanda retrovizorului ("maneta" de reglaj). Dupa ce s-a scos ornamentul interior retrovizor, se desfac cele 3 suruburi care tin suportul exterior si se elibereaza, impreuna cu garnitura. La remontare, dupa fixarea retrovizorului exterior se aliniaza cei doi pinteni de pe extremitatea fixarii cablurilor de comanda si se introduc in canalul prevazut in ornamentul interior, fixandu-l prin strangerea surubului de pe acesta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Am sa incerc.Dar cum se slabeste "surubul comanda retrovizor" (maneta)?Doar se roteste de ea?Oricum , merci!
|
-------------------- |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate vad zilele urmatoare topicul: Cum se monteaza oglinzile?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si eu care ma gandeam sa le dau jos pe astea si sa le inlocuiesc cu unele de slz ![]() ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 16:59 |