avarie stanga aripa dreapta, accident din vina aluia
![]() ![]() ![]() |
avarie stanga aripa dreapta, accident din vina aluia
Tudor_1969 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- CL03EEV
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
pai stai...tu ti-ai cumparat singur piesele?....nu era normal sa o bagi in service pe asigurarea aluia iar cei de acolo sa faca rost de aripa de la producator....sau de unde stiu ei?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cine a zis ca nu o fi fost el vinovat? Iti dai seama ca daca era celalalt, o facea pe asigurarea lui.
"Chestia de la directie" se numeste bieleta de directie + capat de bara. Cauta in judetele invecinate sau cel mai bine la dezmembrari, pe acolo sigur gasesti o aripa. Si asta cu "180/h fara probleme".......... yeah right. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai in titlu spune ca e din vina celuilalt.poate s-au inteles la o suma de bani si si-a cumparat piesele.ca daca a fost vina lu ala si el si-a cumparat piesele din banii lui...pai Dumnezeu sa ma ierte...
aripa o gasesti la dezmembrari.in magazin mai dai alte 4 mil si pe ea |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca chiar ar fi din vina celuilalt ar repara masina pe asigurarea aluia, dar cum nu vrea............ cine stie ce s-a intamplat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Aripa in magazin era 120 ron, nici de cum 400. Si eu trebe sa-mi iau o aripa dreapta ca a cam dat rugina in ea
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Costa mai mult vopsitul decat aripa in sine...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cumperi compresor pistol si o rezolvi tu , am asistat la atati amici care vopsesc si nu e cine stie ce problema e ca trebuie sa te izolezi de praf unde vopsesti pentru a preintampina pori iar cu doua lampi de 250W o scoti mai ceva ca din fabrica.
Mi se pare mie sau astia din service incep sa ia pielea de pe oameni cu vopsitul asta. Iar daca nu o scoti cum trebuie si ramane gazata polisi si o socoti asa cum trebuie. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 14:55 |