Go cart, De dat cu parerea.
![]() ![]() ![]() |
Go cart, De dat cu parerea.
ionyk94 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1992 tx
- Ct-O2-TSJ
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Da-i drumul. Ne pronuntam pe masura ce proiectul prinde contur.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ionyk94 |
![]()
|
deocamdata nam nici-o piesa,doar pentru cadru,si cadru e in stadiu de proiect pe hartie,am o dilema, directia,si motoru
2 Aug 2010, 12:35: nu stiu cum sai construiesc directia, si ce motor sa folosesc This post has been edited by ionyk94: 2 Aug 2010, 12:35 |
--------------------
Dacia
1310
1992 tx
- Ct-O2-TSJ
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cumpara-ti un atv...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
daca vrei de doua persoane o sa fie putin mai complicat cu directia dar nu exagerat...in principiu motorul sa fie de minim 200....altfel iese un moto-parci....la 2 persoane cadrul cu tot cu roti si suspensii va cantarii peste 100 kg...mai pui 2 peroane...e destul de mult pentru un motor de 125...si foarte mult pentru unul de 50-80....zic eu....200 ar fi ok....de la 500 in sus il faci racheta
![]() edit: asflat sau offroad? This post has been edited by Tince1290: 2 Aug 2010, 20:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cel mai complicat o sa fie cu suspensia. Am lucrat si eu la un proiect de boogie, tot ceva genul asta, inspirat din "Mad Max"... directia e simpla, motorul, asa cum a zis si Tince, trebuie sa fie ceva mai mare.. nu de drujba... sau masina de tuns iarba...
Suspensia in schimb e putin mai complicata dar nu e de speriat... daca pui motor mai maricel (mai greu si mai puternic), tre'sa il pui central, ptr. ca risti sa te rastorni la o panta mai mare... ehe.. e de munca.. dar.. spor |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ionyk94 |
![]()
|
M-am gandit si vreau sal fac de o persoana, si sa fie onroad(asfalt)
|
--------------------
Dacia
1310
1992 tx
- Ct-O2-TSJ
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica il vei omologa/inmatricula?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un vis nu se omologheaza.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dorul3t |
![]()
|
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
prezinta-ne schita ta...
|
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
- TR-21-REB bla bla bla....
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
in general cele onroad se fac cat mai joase....si cam fara suspensie...dar pentru drumurile de la noi trebuie si ceva garda si suspensie.....cat despre omologare...la noi nu se da pentru vehicule dinastea facute in garaj....in alte tari dupa teste riguroase da...dar la noi nu.....si gandeste-te daca s-ar da...ce expus si vulnerabil ai fi....foarte jos...foarte putin vizibil....si la cum se circula pe drumurile noastre....probabil ai fi calcat (ca resupun ca nu-i mai faci rollcage)
EDIT: apropo...sti ca exista karturi omologate?.....sunt cam slabe...adica mai mult buggy decat kart...au motoare de 50 si se inregistreaza la primarie....costa in jur de 3000 euro This post has been edited by Tince1290: 11 Aug 2010, 14:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:47 |