senzor ulei
![]() ![]() ![]() |
senzor ulei
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Attached thumbnail(s) senzor_ulei.jpeg ( Size: 144.01k ) Number of downloads: 340 ulei.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 380 |
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut
si ce te opreste sa iei, din nou, legatura cu mecanicul-strungar, sa faca ce i-ai cerut ? ![]() ![]() bafta, ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Abia mi-a facut si asta. Nu are timp. El face lucrari mai costisitoare si mie mi-a facut-o ca il cunoaste pe tata. MAi mult de rusine cum se spune. Nu prea se gasesc strungari cum erau pe vremuri.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
nasol. mai insista, totusi. spune-i ca ai nevoie pentru un proiect. hai ca o filetare nu dureaza o vesnicie...intr-o pauza...intre doua comenzi...
bafta, |
--------------------
...
...
...
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Vezi ca senzorul manometrului trebuie sa fie,ca sa zic asa, al manometrului ,nu poti pune de la alt tip de manometru. Mama si tata mai bine zis,ca altfel nu indica
This post has been edited by besche: 2 Aug 2010, 17:14 |
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
augustin87r |
![]()
|
QUOTE(besche @ 2 Aug 2010, 18:12) Vezi ca senzorul manometrului trebuie sa fie,ca sa zic asa, al manometrului ,nu poti pune de la alt tip de manometru. Mama si tata mai bine zis,ca altfel nu indica Sigur ca da. Mie imi trebuie doar filetul care intra in motor. Restul le-a facut, inclusiv pe cel al senzorului de la manometru. O sa va fac poze dupa ce termin cu toate. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
augustin87r |
![]()
|
am rezolvat. Are filetul la fel cu cel de Dacia clasica. Am gasit la dezmembrari.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
ce fel de senzor si ceas ai?
de la alta masina sau sunt universale? daca se poate niste poze deoarece sunt interesat... ms This post has been edited by danciusergiu84: 9 Aug 2010, 13:22 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
augustin87r |
![]()
|
A postat altcineva link-ul. MErsi.
Senzor nu are. E un tub pe care vine presiunea in manometru. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |