Geam electric, probleme
![]() ![]() ![]() |
Geam electric, probleme
T0m4T0m4 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 12 May 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003// Clima
- B 5_ _P_
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nu cumva din ansamblul motorasului pleaca doua "furtunase"?daca pleaca doar unul,e un kit universal,daca sunt doua,e o macara de solenza.Prin "furtunase" trece cablul macaralei,vezi daca acesta se misca atunci cand actionezi butonul geamului.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
T0m4T0m4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 12 May 10 From: Bucuresti ![]() |
acolo am gasit un singur furtunas(dar am vazut ca are doua orificii in care ar intra furtunasul ala si din cauza asta ma gandesc ca ar avea doua)....dar din cate am vazut pe net nu arata ca cel de sonenza...( plus ca la cel de solenza nu mai ramane si axul pe care poti pune manivela)
5 Aug 2010, 21:40: de doua zile tot caut pe net o poza cu ceva asemanator si acum am gasit.....comparand poza cu ce am eu pot spune ca lipseste unul dintre furtunase....sistemul este unul universal....sunt curios daca se poate repara .....voi ce credeti? This post has been edited by T0m4T0m4: 5 Aug 2010, 21:40 Attached thumbnail(s) kit_universal_geamuri.jpeg ( Size: 15.08k ) Number of downloads: 561 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003// Clima
- B 5_ _P_
|
|
B.06.DAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 September 10 ![]() |
QUOTE(T0m4T0m4 @ 5 Aug 2010, 10:17) acolo am gasit un singur furtunas(dar am vazut ca are doua orificii in care ar intra furtunasul ala si din cauza asta ma gandesc ca ar avea doua)....dar din cate am vazut pe net nu arata ca cel de sonenza...( plus ca la cel de solenza nu mai ramane si axul pe care poti pune manivela) <span class='edit'>5 Aug 2010, 21:40:</span> de doua zile tot caut pe net o poza cu ceva asemanator si acum am gasit.....comparand poza cu ce am eu pot spune ca lipseste unul dintre furtunase....sistemul este unul universal....sunt curios daca se poate repara .....voi ce credeti? macaraua de geam (fata) de Solenza arata ca in poza. Partea electrica nu este creu de reparat (mai intra umezeala pe la axul motorului si se gripeaza). Daca cablul de otel se incurca pe tambur, nu exista alta solutie decat inlocuirea macaralei. In rest nu sunt probleme (prea mari) de demontare. Atentie: ca macaralele stanga si dreapta nu sunt interschimbabile This post has been edited by B.06.DAN: 21 Sep 2010, 15:37 Attached thumbnail(s) elsol.JPG ( Size: 14.86k ) Number of downloads: 537 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Macaraua din poza de mai sus e de clio
![]() |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
B.06.DAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 September 10 ![]() |
QUOTE(Vladd @ 21 Sep 2010, 20:33) Macaraua aia este cea care echipeaza Solenza mea din 2003. Nu stiu cum arata cea de pe Clio... Calitatea ei este cea care m-a facut sa cred ca este produsa in Romania. Orice se poate repara, dar daca santul elicoidal de pe tambur s-a rupt, mi-e greu sa cred ca s-ar mai putea remedia ceva (ansamblul nu prea este demontabil si cred ca pretul unuia nou nu este asa de mare incat sa merite complicatia unei reparatii a ansamblului - 150RON+ montaj, acum vreo 3-4 ani) This post has been edited by B.06.DAN: 22 Sep 2010, 10:49 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:16 |