Probleme deschidere portiera, Ajutor
![]() ![]() ![]() |
Probleme deschidere portiera, Ajutor
don_racom |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
scoate sigurantele de la alarma si rezolvi problema pe moment, cel putin pana ii dai de cap o inchizi manual sau din inchidere centralizata
si eu am avut o problema similara, ramasesem fara baterie la telecomanda de alarma, iar cum ce-a de-a doua telecomanda era acasa nu am avut ce face decat sa o deschid cu inchiderea centralizata a masinii, bineinteles a inceput sa urle ca nebuna, am scos repede sigurantele(una pentru sunet si una pentru avarii) si gata...am plecat linistit...nu-ti spun ca se uitau oamenii la mine crezand ca sparg masina:))....mai exact de vreo 3-4 ori mi s-a intamplat asa ceva...in cele din urma am schimbat bateria la telecomanda:D |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic ....Am si eu usa dreapta - spate blocata ,care ar fi cea mai ortodoxa metoda de deblocare ? presupun ca panoul nu il pot da jos cu ea inchisa.....NU AM INCHIDERE CENTRALIZATA ....e solenza "cheala"
This post has been edited by vallyyy: 6 Sep 2010, 10:36 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 6 Sep 2010, 10:22) Ca sa nu mai deschid alt topic ....Am si eu usa dreapta - spate blocata ,care ar fi cea mai ortodoxa metoda de deblocare ? presupun ca panoul nu il pot da jos cu ea inchisa.....NU AM INCHIDERE CENTRALIZATA ....e solenza "cheala" Trebuie sa mearga eu am patit la fel pe fata am dat scaunul afara, am desfacut suruburile la care am avut acces si am tras de ea cat sa imi intre mana nu am tras sa o rup ca mai avea surubul din dreptul bordului care nu puteam sa-l desfac. Dai afara bancheta si desfaci fata cred ca ai acces la toate suruburile pe spate daca nu macar cat sa-ti intre mana sa agati cuiul sa se deschida usa . This post has been edited by rais: 6 Sep 2010, 20:25 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Dezobisnuiti-va pasagerii sa stea cu mana pe clanta exterioara, asteptand deschiderea usilor din telecomanda sau cand cineva le deschide usa din interior, in acelasi timp.
Clanta ridicata din exterior + un alt fel deschidere (telecomanda, buton bord sau clanta interioara)= blocare. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Salut!
Am si o problema cu usa dreapta fata...in sensul ca nu se mai deschide uneori. Chestia e ca doar din interior, din exterior merge fara probleme. Ca sa o deschizi trebuie sa tragi de 2-3 ori de clanta ca sa se deschida. Ce problema are? intreb ca sa nu dau fata de usa jos si sa ma uit la ea. Poate s-a mai confruntat cineva cu probelama asta si poate sa-mi zica. |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu vrei sa dai jos fata de usa, ar mai fi solutia sa deschizi usa, te asezi pe bancheta din spate linga cealalta usa si strigi tare la prima: "Repara-te !". De obicei da rezultate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Pai asa i-am facut si s-a rezolvat...oricum multumesc ca totusi v-ati deranjat sa-mi raspundeti
![]() Era tija aceea care avea un joc destul de mare si am mai strabat-o ca sa-i scurtez cursa si acum merge bine...am curatat broasca pe dinauntru si am uns-o. |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |