Nu se mai accelereaza in sarcina
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai accelereaza in sarcina
al3rta |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 25 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
an 2003 Confort
- B-34-PYM
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ai verificat bujiile? cand ai curatat corpul clapeta ai curatat si MPP-ul? ai incercat o curatare a injectoarelor? pentru injectoare poti sa-i dai forja dupa ce se incalzeste binisor motorul, asta ca sa nu bagi nu stiu ce aditiv, sau daca te pricepi ca tot este si un tutorial le poti da jos sa le cureti manual
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
al3rta |
![]()
|
bujiile le-am verificat daca dau scanteie altfel nu stiu ca sa le verific ,mpp-ul l+am curatat si pe el o data cu corpul clapeta .injectoarele nu am fost pe la nimeni ca sa mi le demonteye si sa mi le curate din cauya ca stiu ca sunt destul de sensibile si am yis ca sa nu imi bag nasul asa una doua .
Eu unu sincer banuiesc dupa cum am mai spus pompa de benzina ori este posibil dupa cum ai mai zis si tu injectoarele . Apropo daca are cine-va idee daca se defecteaya mpp-ul este posibil ca sa faca asa adica ideea este daca are si vre-o alta treaba in afara faptului de a regla debitul de aer . Multumesc mult si mai astept pareri . |
--------------------
Dacia
Solenza
an 2003 Confort
- B-34-PYM
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ai toate sansele sa ai pompa bulita. Cata pe cineva cu solenza sa "imprumuti" pompa lui si vezi cum se manifesta, daca totul este ok te duci iti iei pompa si scapi si de belea si de mecanici japcangi si habarnavisti.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
probleme de accelerare sunt datorate de obicei pompei de benzina, dar si injectoarele daca sunt infundate pot aparea probleme...bineinteles si alte component "contribuie" la accelerare, eu am mentionat cele mai importante
sariti colegilor cu pareri! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
al3rta |
![]()
|
Pai da dar nu inteleg daca este pomapa de benzina care este legatura intre ea si faptul ca dupa ce se incalzeste motorul nu mai face nici o figura .Adica sincer mai de graba as banui injectoarele pt faza asta .
Mama ei de treaba ca m-am cam saturat de curatat de desfacut si tot asa . Multumesc mult de raspunsuri si mai astept sugesti |
--------------------
Dacia
Solenza
an 2003 Confort
- B-34-PYM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:53 |