Sonda presiune ulei?
![]() ![]() ![]() |
Sonda presiune ulei?
LucescuC |
![]()
|
||
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu merge daca nu ai loc prevazut in blocul motor ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Scoti sonda veche si trebuie sa-ti faca cineva o piesa asa ca un T care se infileteaza in bloc si in laturile T-ului de o parte si de cealalta pui sonda scoasa din bloc si sonda pentru ceasul manometru care il pui in masina in bord pe undeva.
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
sau asa ....insa treaba tre' sa fie facuta profesional...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
![]()
|
|
Sigur, tre' facuta treaba cu simt de raspundere, garnituri de cupru pe toate filetele, strins calumea...Altfel pierde tot uleiul din motor. Se poate folosi de ex. un T de Dacia 1310 si face numai un surub cu gaura pe mijloc pentru prinderea pe motor, cu filet ca sonda veche si in laturile T -ului le poate lasa chiar sondele de 1310 daca nu il deranjeaza, la bec sigur nu, nu stiu insa ce fel de manometru de bord foloseste sa se potriveasca cu sonda.
|
-------------------- |
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Am fost la revizie la 20 k si am aflat ca se potriveste o sonda de dacie 1300.Nu stiu cum am sa fac cu becul din bord,da' gasesc eu o solutie.
Mersi oricum pt sfaturi. |
--------------------
Renault , Honda
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|
![]()
|
|
Nu exista un al doilea loc in care se poate infige respectivul senzor? S-a uitat cineva? Adevarul este ca in ultima vreme nu se mai produc masini cu astfel de indicatoare, iar Renault-ul nu este campion la indicatoare in nici un caz. Ca sa nu mai vorbesc de cei de la Dacia care abia asteapta sa reduca cite ceva sa scape de costuri.
|
-------------------- |
|
LucescuC |
![]()
|
Nu exista alt loc in care se poate monta sonda respectiva.Singura solutie e cu un T in care sa poata fi insurubate amandoua.
|
--------------------
Renault , Honda
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:23 |