DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> antifon, apa,

dadu221
post 10 May 2005, 19:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

salut!
a bagat cineva antifon in usi ?? dupa ploaia de saptamana trecuta am avut neplacerea de a conduce cu cizme de pescar iar cand am scos apa din ea am constatat ca masina nu este antifonata pe interior cum am crezut asa ca saptamana asta o sa imi cam fac de lucru si m-am gandit ca as face o fapta buna daca as scapa putintel si prin usi. Am citit topicurile prin care se rcecomanda folie d`aia de parchet (PEE?) si nu am intels un singur lucru: cu ce se lipeste folia aia de usa???
Legat de intratul apei in masina poate cineva sa imi dea o idee cam pe unde sa ma uit avand in vederea ca prin portbagaj nu se scurge nik iar portiunea de covor de pe lg usi era uscat in timp ce la scobitura aia din podea unde se tin picioarele era o dita baltoaca?? este cumva posibil sa se scurga pe sub ornament iar mocheta nefiind lipita de podea sa se scurga pe sub ea ???
Merg puse chedere de solenta pe DSN (am auzit ca ar fi mai bune)?

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 10 May 2005, 19:32
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

1. Pusesi mana pe fata interioara a usii (pe partea interioara a fetei de usa)? esti sigur ca nu era parafina pe ea? Ca nu prea prinde antifonul pe parafina aia...
2. Apa poate proveni de la parbriz (trebuie siliconizat), din praguri (trebuie desfundate scurgerile), de la aeroterma (daca nu sunt siliconizate lufturile romanesti de 2 degete), de la compartimentul de stergatoare (tot lipsa de silicon/mastic) etc...
3. Bineinteles ca se potrivesc chederele de SLZ, ca doar e cam aceeasi caroserie. Mai putin la portbagaj chederul de SLZ este un pic mai scurt (cca. 10 cm, deci tb sa pui adaos din vechiul cheder..

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th July 2025 - 20:14
Forum Renault