DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bouncing ...

Laurentiu1980
post 15 Sep 2003, 12:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Stie careva un atelier auto unde iti faci masina topaitoare 124.gif ? (cum vezi prin clipurile cu niggaz)

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MariusI
post 15 Sep 2003, 14:31
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu cred ca ai vreo sansa, decat daca ai un citroen pallas / bx sau din familia aia...sau un mercedes serie S nou, da' aia ar fi bataie de joc..

Adica : din cate stiu eu, masinile 'topaitoare' sunt dotate cu suspensii reglabile (hidro/pneumatice), ceea ce nu prea e cazul la DSN...

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
bzip2
post 15 Sep 2003, 17:31
Post #3

Membru

Se poate rezolva, si-asa are suspensiile moi Solenza, cauti una cu amortizoarele uzate rau, si o dai pe un drum cu asfalt valurit, sa vezi atunci cum tzopaie... smile.gif

Pe bune acuma, nu cred ca-i imposibil sa-i montezi asa ceva, intrebarea e daca merita, bani/rezultat ...

--------------------
loose bits sink chips
+
bogdan_o
post 15 Sep 2003, 21:48
Post #4

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Daca iti gasesti amortizoare uzate iti dau eu exemplu de drum valurit. Portiunea de langa Arcul de Trimf cu vii dinspre Piata Presei Libere. Cu vreo 150-200 metri inainte de semafor vibeaza masina de zici ca stai pe pickhammer. Acum serios, chiar crezi ca merita? Si-asa nu stiu cat de bine sunt montate toate cele pe caroserie. Daca mai si topaie cred ca o sa inceapa sa curga piese din ea si iti paradesti bucsaraia si planetarele. In plus costa si o caruta de bani.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
KpK1
post 16 Sep 2003, 00:35
Post #5

Membru incepator

From: Galati

chiar daca ai reusi sa-i montezi un sistem hidraulic ca sa tzopaie gandeste-te ca la aterizare s-ar face praf(toata partea din fata)pt ca n-are nimic rezistent pe ea,nu mai zic de sasiu sau tabla.
mai degraba i-ai pune un reactor ca sa nu atinga solul,poate asa vor disparea zgomotele din masina. biggrin.gif

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4i
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 12:26
Forum Renault