Rezervor gaurit ?, Urme de benzina
![]() ![]() ![]() |
Rezervor gaurit ?, Urme de benzina
harry |
![]() ![]()
|
||
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|||
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
colegu din pacate rezervorul de nova nu se potriveste. se poate sa fie de la renumitul teu pus de inginerii de la dacia. sau daca nu e teu.l pe rezervor este o chestie albastra ca o ventuza din care iese un furtun. la mine pe acolo curgea dar asta nu se vede decat daca dai rezervorul jos.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
pacat... rezervor de nova gasisem in targ. La T-ul ala ma gandeam sau la supapa aceia antirasturnare, dar acolo nu cred ca ar trebui sa fie benzina.
Eh, am vorbit la service, miercuri am programare sa-l dea jos, apoi oi vedea. merci pt raspuns. altcineva, a mai patit ? |
--------------------
Renault
|
harry |
![]()
|
Rezolvat, se poate inchide!
Renumitul "T" de deasupra rezervorului a fost rupt. |
--------------------
Renault
|
dumi81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
Rezervoarele de dsn sunt din tabla de Fe sau din aluminiu? La solenza 1.9 D era din plastic.
|
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
La SupeRNova rezervorul este clasic din tabla !
Intr-adevar incepand cu Solenza rezervoarele sunt din plastic ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Mate0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 24 March 15 ![]() |
Cam vechi topicul, dar poate gasesc si eu un raspuns
![]() A pus cineva rezervor de plastic de Solenza pe Supernova? Rezervorul actual e cam ruginit, mi s-au infundat cam grav injectoarele...ma gandesc sa il schimb cu unul de plastic de la dezmembrari, daca merge, ca sa nu ma complic cu spalat rezervorul vechi sau inlocuit cu altul... M-ar ajuta tare mult un raspuns pana maine, ca sa stiu ce am de facut. Beleaua e ca trebuie sa merg la RAR pentru omologarea instalatiei GPL si nu prea trece testele de noxe din cauza injectoarelor infundate...multumesc! 8 Jul 2015, 07:50: Am gasit tot felul de pareri pe forum, ba ca merge inlocuit rezervorul, ba ca nu merge, ca trebuie schimbat corpul pompei de benzina... Intrebarea este - a facut cineva aceasta modificare la o masina? Daca da, mai trebuie inlocuit ceva? Merci! This post has been edited by Mate0: 8 Jul 2015, 07:50 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 13:11 |