DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] GPS, TOMTOM GO 740 LIVE

tanase.petrebogdan
post 2 Sep 2010, 09:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Mangalia

VAND
GPS-ul TOMTTOM GO 740 LIVE a fost cumparat din Olanda, asta pentru ca eu am fost plecat pe TIR prin Europa de vest. Va pot spune ca adresele pe unde am ajuns eu au fost gasite exact, este un GPS facut pentru acea zona. Romania este destul de saraca in harti, dar se pot adauga. Are facut special un card pentru camioane care in cazul unui drum interzis iti indica rute ocolitoare. Din punctul meu de vedere este cel mai bun pentru acea zona. Deci daca aveti de gand sa mergeti in acea zona ( Olanda, Belgia, Franta, Spania, Italia, Luxemburg, Austria, Germania) il recomand ca fiind cea mai buna alegere ca marca. In momentul intrarii intro intersectie iti indica inclusiv banda pe care trebuie sa te asezi pentru directia dorita, avand in vedere ca in acea parte a Europei am intalnit drumuri si pe opt benzi pe sens. Se pot stoca pe el muzica, fotografi, transferate prin cablul de date sau bluetooth. Este un aparat in stare foarte buna. Ca pret va pot spune ca el a costat 350 euro nou. Acum doresc 1000 RON. pe el.

This post has been edited by tanase.petrebogdan: 2 Sep 2010, 09:19

Attached thumbnail(s)
Imag009.jpg ( Size: 503.39k ) Number of downloads: 216

--------------------
Dacia Solenza 2004 Scala - CT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 15:28
Forum Renault