HELP ! INCHIDERE CUTIE VITEZE NOVA
![]() ![]() ![]() |
HELP ! INCHIDERE CUTIE VITEZE NOVA
andrei_broasca21 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 December 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
GT '98 / MPI 2002
- B-15-pyk, B-27-KZV
|
|||
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Cureti bine suprafetele de imbinare, le degresezi, pui un snur continuu de silicon negru pe una din parti, il lasi sa se usuce cateva minute, apoi vii cu carcasa.
Vezi cum pozitionezi furcile sa ramana blocate cand bagi carcasa, Parca se cuplau treapta 1 si 5, nu mai stiu exact. Ai grija sa nu-ti cada bila si arcul inauntru ca o iei de la capat. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
andrei_broasca21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 December 08 From: bucuresti ![]() |
exact de asta mi-e frica si nu stiu cum trebuie cuplate in ce ordine ca sa pot pune capacu . ms
|
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
GT '98 / MPI 2002
- B-15-pyk, B-27-KZV
|
|
andrei_broasca21 |
![]()
|
chiar nu stie nimeni care sunt etapele ? cum trebuie pozitionate furcile ?
|
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
GT '98 / MPI 2002
- B-15-pyk, B-27-KZV
|
|
andrei_broasca21 |
![]()
|
am reusit . se baga in a 3 si astfel se bloceaza toate furcile .si raman pe loc pt a pune capacu . mare grija la bile si arcuri
|
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
GT '98 / MPI 2002
- B-15-pyk, B-27-KZV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:37 |