al 2 anunt sters, de ce?
![]() ![]() ![]() |
al 2 anunt sters, de ce?
pasaniucionut |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
1999
- BC-34-PAS Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(REGULAMENT) 7B) Utilizatorul este obligat sa-si verifice nivelul de avertizare (warn-ul) deoarece, in cazul modificarii acestuia, aici poate citi motivul avertizarii primite. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
R19/16v am vazut ca si tu mi-ai dat warn... am warn 10 % de mult.. asta inseamna ca daca am warn mi se sterg posturile?
|
--------------------
Renault
Megane 1
1999
- BC-34-PAS Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu ... la 2 luni warn-ul se sterge automat
![]() Se poate sa fi primit alt warn si sa nu-ti fi dat seama ... Poate ai "dat" up prea devreme ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, inseamna ca e in interesul tau sa nu iti mai repeti greseala, deci o sa presupun ca nu-ti cunosti interesul.
Anuntul ti-a disparut pentru ca nu ai respectat urmatoarea regula: QUOTE(REGULAMENT BURSA) 4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Nu stiu cum de nu ti-am dat inca 10%, mi-a scapat cumva... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pasaniucionut |
![]()
|
hmmm R19/16V Imi cer scuze... e greseala mea... am postat UP in mai putin de 24h... greseala mea. invatatura de mine multumesc mult pentru rabdare. inca o intrebare .Cum fac sa mi se stearga warn ? se poate?
|
--------------------
Renault
Megane 1
1999
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.577 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Astepti 2 luni.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:32 |