[CUMPAR] Clapete, manere interioare solenza
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Clapete, manere interioare solenza
ngabyyy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
minere de inchidere am eu. 2 intacte si al treilea un pic ciobit in partea de jos, unde vine fixat surubul de prindere. cel ciobit este bonus daca le iei pe celelalte 2. |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
salut,
uite fotografiile promise. S6309466.JPG ( Size: 2.78mb ) Number of downloads: 138 S6309467.JPG ( Size: 2.74mb ) Number of downloads: 148 cele bune (complete, intregi) sint pozitiile 1 si 3 din poze. cel cu fisura (ciobitura) este pozitia 2. sper sa te ajute. bafta, This post has been edited by george_scala_2004: 23 Sep 2010, 09:00 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
imi pare rau dar trebuie sa stiti: domnul de mai sus este un tepar ! da, tepar. de ce ? simplu: i-am trimis coletul iar dumnealui a refuzat sa il primesca ! motivele ? habar n-am !
imi pare rau de timpul pierdut, de banii dati la posta pentru transport, de faptul ca am cazut de fraier incercind sa ajut pe cineva care, se parea, avea nevoie. m-am inselat ! asadar aveti grija ! |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:40 |