Kit Distributie+PompaApa schimbata, Probleme dupa schimbare distributie
![]() ![]() ![]() |
Kit Distributie+PompaApa schimbata, Probleme dupa schimbare distributie
bongo |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 May 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC06167.JPG ( Size: 719.55k ) Number of downloads: 1106 DSC06168.JPG ( Size: 564.62k ) Number of downloads: 1217 DSC06169.JPG ( Size: 676.45k ) Number of downloads: 1186 DSC06170.JPG ( Size: 662.36k ) Number of downloads: 1166 |
||
--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI
Dacia Logan 1.5 DCI
2006 1.5 DCI
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Distanta aia exista si la mine si stiu ca asa este la suspensia MacPherson. Cauta pe forum, parca s-a mai discutat problema...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
o mica distanta exista la toate,dar la tine mi separe prea mare.nu e in regula
|
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce sa caute mecanicul la roata stanga fata, unde ai pozat tu acel cap de amortizor? Pentru schimbarea distributiei se da jos roata dreapta fata, dar nu se umbla la suspensie...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bongo |
![]()
|
mie nu mia dat roata jos am luat maxim dreapta de volan si a lucrat asa
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI
Dacia Logan 1.5 DCI
2006 1.5 DCI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.680 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(robbie_ro @ 21 Sep 2010, 20:21) stiu ca asa este la suspensia MacPherson Bine ca nu era MicPherson. Si nu este specifica tipului asta de suspensie, ci loganului. Ca sa fie o prindere ieftina. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Sa fiu sincer, ma mir cum a lucrat cu roata sus. E mult mai dificil si sa dai o roata jos e chestie de 30 secunde!!!
Iar distanta aia la mine nu exista. Cauciucul ala e lipit de tabla la mine. |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.680 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Urci roata pe o bordura, dar rotita spre exterior. O sa ai o supriza frumoasa ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bongo @ 21 Sep 2010, 16:43) ...Am remarcat o schimbare la directie si un clincanit la volan cand luam gropi si damburi si se aude in masina la rotile din fata toate micile denivelari din asfalt ... ...Si cand misc volanu pe loc in scurt asa se aude clantanitu ala... ...logan cu 65.000 km Verifica: - rulment/flansa amortizoare. - bielete directie + "capete de bara". Am avut exact simptomele de care vorbesti, iar in service dacia, masina "era perfecta" - fara jocuri. Verificind amortizoarele si articulatiile la un stand ITP au gasit capat de bara dreapta... "praf". Verificatu' asta cu trasu' de roti cu masina pe elevator e fix-pix (conteaza si meseriasu' probabil). |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
bongo |
![]()
|
Problema este ca cap de bara dreapta e schimbat anu trecut si simptomele pe care le-am zis au inceput imediat dupa ce am facut distributia stiu sigur asta ca nu aveam zgomotu ala in volan cand m-am dus spre aia sa fac distributia si acu 1 saptamana am sters motoru si sigur nu era asa Cred ca ma duc la astia la dacia sa le cer parerea
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI
Dacia Logan 1.5 DCI
2006 1.5 DCI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(bongo @ 21 Sep 2010, 16:43) Cand am ajuns acasa si am ridicat capota am observat ca "Flansele" de la arcuri (parca asa le zice) sunt ridicate de bagi degetul sub ele si eu stiu sigur ca nu erau asa. Daca te uiti (in poza se vede perfect) sub flanse este praf de un deget, crezi ca praful ala s-a strans acolo in 2 ore? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bongo |
![]()
|
prafu intra si prin spatiile foarte mici se vede ca e praf acolo si pe butoiasu ala e mai deloc cum am spus acum 1 saptamana am sters motoru de praf
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI
Dacia Logan 1.5 DCI
2006 1.5 DCI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
poza 1 prezinta o diferenta de poza 3 ( a aceleiasi flanse stanga), la fel si poza 2 fata de poza 4 (a flansei dreapta)
Eu cred ca pozele sunt facute 1 si 3 cu rotile drepte, 2 si 4 cu rotile bracate. In aceasta situatie e destul de normal la logan acel spatiu cu rotila bracate |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Ia pune-ne si noua niste poze cu absenta acelui spatiu, sa ne uitam si noi insistent...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-l mah ca s-a uitat cind masina era pe elevator... hâc...
N-are cum... prin constructia acelui "ansamblu amortizor" ramine acel spatiu, asa e construit... Sau o fi avind alt fel/tip de amortizoare... This post has been edited by mariuscond: 23 Sep 2010, 15:35 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:22 |