Ziua mondiala a zonelor umede, se apropie, numa' maine nu-i poimaine si e iar 2.02
![]() ![]() ![]() |
Ziua mondiala a zonelor umede, se apropie, numa' maine nu-i poimaine si e iar 2.02
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ziua zonelor umede impadurite sau defrisate?
![]() This post has been edited by corbex: 22 Sep 2010, 13:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
umede de catre cine?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
wow, ce de topice sublime...care mai de care mai interesante...
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 22 Sep 2010, 13:07 |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vorba aia: "Am fost sa sarbatoresc ziua zonei umede, dar m-am plictisit si mi-am bagat cenzurat-n ea!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba lingica, ia du-te-n spumele marii si ocoleste topicu' asta cu linkurile tale, pijamaj pa ele!
This post has been edited by Marty: 22 Sep 2010, 13:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Domnu Marty, nu e mai bine sa va bagati linkul?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Asa, e destul de umeda?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Parerea mea e ca fenomenul încalzirii globale afecteaza puternic zonele umede.
Auzim tot mai des "ma doare capul de la caldura asta îngrozitoare, ma culc". |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
paote tu grecule poate tu.... eu dorm singur...........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Richelieu |
![]()
|
Un link catre blogul doamnei se poate?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
Poate ajuta colegii, eu nu-l mai gasesc. Cred c-am p-acasa niste print scrinuri.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
'te 'reaq de dobitoc ca mi-au sarit mucii din nas!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
Bai, lasati "doamnele" in pace ca eram sa ma inec cu alunele!
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
argon |
![]()
|
cui?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
O chestie pe care n-o stiati:
QUOTE Eu sunt Andrei, sunt nascut pe 22 februarie (anul se poate ghici) in Bucuresti unde locuiesc si in prezent. Sunt student in anul 4 al Facultatii Tansporturi, sectia Autovehicule Rutiere din Universitatea politehnica Bucuresti. Ma pasioneaza tehnica si in special vehiculele rutiere (de la Smarturi la basculante de 200 de tone). Cum langa blocul meu se afla capatul a 2 linii de autobuz si una de troleibuz, precum si o cale dubla de tramvai, de mic am avut ocazia sa urmaresc mijloace de transport in comun destul de aproape. Pe la 4 ani am vazut dinauntru o locomotiva electrica! Laughing Laughing Vad pe acest forum suntem o gramada de Pesti (zodia nu ocupatia)! Semnatura: QUOTE Kaleun=einstein 1984. Tot eu sunt! Persoana fizica desemnata sa conduca efectiv si permanent activitatea de transport rutier Asta daca mai aveati vreun dubiu. This post has been edited by Marty: 22 Sep 2010, 13:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
Domnu Marty, sariti de la una la alta! Lasati-l pe acest Andrei si cautati blogul doamnei Janyna ca aia sigur nu se umezeste in troleibuze.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
Riciule, ia aici da', din pacate...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti intr-o regretabila eroare, cardinale.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:47 |