Cum se regleaza farurile
![]() ![]() ![]() |
Cum se regleaza farurile
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de obicei parca stinga bate mai sus decit dreapta (parca , poate fi invers) asa este si a mea cu reglaj din fabrica
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
bygy007: daca ar fi invers... i-ai orbi pe cei din sens opus.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da nu mai tin minte stiu ca unul e mai sus decit celelalt
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
@bygy007&Iulikk:
Farul din dreapta bate un pic mai sus pentru a-ti lumina acostamentul sa poti observa usor biciclisti sau pietoni, iar cel din stanga mai jos sa nu ii orbeasca pe cei care vin din fata. @emil_t: Cum se manifesta dereglarea la tine? |
--------------------
-
dizl
-
|
|
emil_t |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 24 Sep 2010, 00:11) de obicei parca stinga bate mai sus decit dreapta (parca , poate fi invers) asa este si a mea cu reglaj din fabrica Daca se intelege ceva din poza Dereglarea este din cauza ca masina a fost dusa la Dacia service, avea ceva ureche in care se prinde farul indoita. L-au schimbat dar nu au facut reglajul de faruri sau nu l-au dezdoit cum trebuie. This post has been edited by emil_t: 23 Sep 2010, 23:51 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 44k ) Number of downloads: 1148 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
dute de la service, daca nu vezi ca se niste surubele cu inbus pe acolo...trebuie sa misto doar oglinga din far, nu si tot farul cum este la dacia normala.
repet...dute la service: te chinui degeaba. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
emil_t |
![]()
|
chiar asa complicat e ? sau e inacesibil ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
emil_t |
![]()
|
klaus a demonstrat mai bine
![]() Am gasit surubul e chiar deasupra la far, este o gaura in metal, spre margine, prin care se vede un surub alb nu stiu cum sa-i zic care are in mijloc forma de inbus. Am pus masina la perete si-a mers - m-am asigurat sa nu-i orbesc pe ceilalti conducatori ![]() Mersi This post has been edited by emil_t: 24 Sep 2010, 13:00 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
bygy007 |
![]()
|
da , dreapta mai departe decit stinga
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din desenul lui Klaus nu prea reiese ca farul din stanga ar lumina mai jos. Nu am inteles eu corect?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dreapta bate sus stanga mai jos si in line dreapta iar dreapta sus line dreapta din cate am vazut la mine iar la itp nu s-a luat de mine au zis ca sutn corecte reglate si asa a venit din fabrica reglate.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:56 |