Radio CD Logan, se potriveste pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Radio CD Logan, se potriveste pe DSN
bj |
![]()
|
||
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
RCD-ul de pe Logan e identic cu cel de DSN Campus. E Philips si merita fiecare banut. Numai ca ma indoiesc ca ai sa-l iei cu 1.500.000. La banii astia se vand RCS-urile.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
imi cer scuze.... acum m-am uitat mai atent si am vazut. Intradevar la pretul ala se vand RCS-urile
![]() Am editat si pretul din primul post. This post has been edited by bj: 18 May 2005, 16:22 |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
totusi decat sa dai 2,3 mil pe cel original de LGN mai bine iti cumperi unul tot SH dar de firma ... diferenta e max de 700.000 lei iar intre philips si orice alta firma cum ar fi : Clarion , Kenwood , Alpine este destul de foarte mare ! parerea mea...
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ZaiR, RCD-ul original MERITA si 3 mil ... fara nici cea mai mica exagerare ...
Rar am vazut asemenea calitate la un RCD auto (atat acustica cat si dpdv al rezistentei la socuri). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
are o singura problema zic eu... nu vede mp3...
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
bj |
![]()
|
cumparat. montat. multumit.
din punctul meu de vedere se poate inchide! Multumesc mult pentru pareri. |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:02 |