DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dacia 1310 avariata in parcare

gabi_gabi1989
post 3 Oct 2010, 06:31
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Doar ce am ajuns de jos de la masina, o dacia 1310 din 1995, care a fost avariata in parcare, parcata pe bordura (un Hyundai Santa Fe, cred pur si simplu a urcat pe bordura). Este avariata partea dreapta in dreptul ambelor usi, lonjeron indoit, si stalpul dintre usi este impins inspre scaun, in interior cam cu 7-8 centimetri, geamul in spate spart. O sa pun si poze in cateva ore, nu stim inca daca sa o mai reparam sau nu, depinde si ce facem cu asiguratorul, insa in cazut in care se da dauna totala care este valoarea ei de catalog, pentru ca nu am gasit niciunde, doar ce am gasit ca la msinile mai vechi de 12 ani se scade 73-85 % din valoarea de noua

--------------------
Dacia 1310 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
misu78
post 3 Oct 2010, 09:11
Post #2

Membru autentic

From: voluntari

Mai mult de 1500 ron nu o sa primesti.

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
Alexio
post 3 Oct 2010, 13:08
Post #3

Ciocolata mecanica!

Sau il dai in judecata pe cel ce ti-a provocat dauna pe motiv ca iti va afecta buna conduita a vietii tale, mersul la serviciu, cumparaturi si deci ingrijiriea copiilor (daca ai), gasesti fiecare motiv pentru care lipsa unei masina iti afecteaza viata si cu un avocat il dai in judecata, iei banii de la asigurare, maxim 1500 lei iei si de la el daune morale, nu te arunca la o suma mare, si iti cumperi alta masina.

Sunt destui cei ce au recurs la aceasta varianta si au si castigat.

Succes.

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
gabi_gabi1989
post 3 Oct 2010, 14:12
Post #4

Membru incepator

maine dimineata mergem la asigurator sa vedem ce facem pe acolo

--------------------
Dacia 1310 1995
+
gabi_gabi1989
post 7 Oct 2010, 14:43
Post #5

Membru incepator

doar ce am ajuns de la asigurator, masina va fi reparata, cu suma de maxim 2000 lei, iar la servisul auto a zis ca nu este nici o problema, se incadreaza, intr o saptamana este gata, a zis ca este si un pic miscata de pe sasiu, sau ceva in genul asta,

--------------------
Dacia 1310 1995
+
Alexio
post 13 Oct 2010, 00:33
Post #6

Ciocolata mecanica!

Hehe... totul se rezolva smile.gif. Dar oricum daca vrei il poti da in judecata pe cel ce ti-a avariat-o. Ti-o spune cineva care are avocati in familie wink.gif

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
gabi_gabi1989
post 13 Oct 2010, 14:29
Post #7

Membru incepator

pe ce motiv sa il dau in judecata, momentan sunt multumit ca am reusit sa o repar (maine cel traziu pun si poze cum a fost si cum este acum, dupa reparatie; pentru ca nu poate ajunge tata azi sa semneze actele si sa o luam acasa)

am vazut-o azi, au pus usi noi, geamuri noi pe dreapta, au vopsit usile (nu este vopsea facuta pe calculator ci alb de dacie; lucesc un pic mai mult fata de restul, insa nu foarte rau fiind vopsita acum 2 ani ), stalpul schimbatl, plafonul indreptat si vopsit tot, pargul dat cu un fel de vopsea cauciucata alba, usile se inchid si se deschid bine, iar cu judecata nu mai are nici un rost, singurul lucru care l am cheltuit a fost a fost motorina (de la cealalta masina) cat am alergat cu actele si pe la service, nu mai mult de 30 lei;

singurul lucru care nu imi place este ca avem garantie la lucrare doar 90 zile si daca nu a fost vopsita bine in iarna asta cred ca se duce, insa nu in 90 zile; vedem la primavara in ce stare este

--------------------
Dacia 1310 1995
+
Alexio
post 15 Oct 2010, 15:02
Post #8

Ciocolata mecanica!

Da cu vaselina in usi bine bine, baga ulei in pragul ala si merge.

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
CristiRzR
post 17 Oct 2010, 00:23
Post #9

Fost posesor DSN

From: Constangeles

QUOTE(Alexio @ 13 Oct 2010, 00:33)
Hehe... totul se rezolva smile.gif. Dar oricum daca vrei il poti da in judecata pe cel ce ti-a avariat-o. Ti-o spune cineva care are avocati in familie wink.gif
*

Nu stiu, dar cred ca acest comportament de a incerca sa ciupesti cat poti de mult, chiar daca inseamna sa faci rau cuiva e o caracteristica pe care multi conationali o dezvolta curent. Este bine totusi ca masina se va putea repara si nu va trebui sa dea din buzunar in caz de dauna totala.
Este bine de stiut ca in caz de dauna totala, firma asiguratoare va plati 75% din valoarea autovehiculului la data daunei si nimic mai mult, chiar daca se intenteaza proces.
Cat despre daune morale, acestea sunt cereri care se materializeaza atunci cand a avut loc un accident cu victime. Restul, ceea ce ai enumerat mai sus, filme americane.

--------------------
VW Golf 1993 GL 1,8i - CT 85 RZR
VW Golf 2007 Trendline 1,4i
+
gabi_gabi1989
post 17 Oct 2010, 00:25
Post #10

Membru incepator

http://www.99poze.ro/dacia_931727772/

pozele cu masina inainte si dupa reparatie, acum sa vedem cum se comporta in continuare vopseaua

--------------------
Dacia 1310 1995
+
Alexio
post 18 Oct 2010, 11:55
Post #11

Ciocolata mecanica!

Ti-au tras-o bine la linie. Este ok... si stai linistit ca 3 ani tot te tine cu 0 probleme. Baga vaselina cu ulei in usi si prag si aia e. Nu mai moare.

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 00:38
Forum Renault