Maneta de semnalizare face figuri
![]() ![]() ![]() |
Maneta de semnalizare face figuri
nicolau.cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|||
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
salut
am si eu o problema asemanatoare cand semnalizez stanga trebuie sa tin eu maneta ca altfel revine la loc,nu se blocheaza cum ar fi normal,iar in dreapta merge perfect. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
si eu am avut la berlina aceasi problema - solutia pe care mi-a dat-o un electrician la un service a fost foarte simpla - mi-a tras de suportul volanului (chestia aia din care iese si volanu si manetele ) in jos - stanga de 2-3 ori cu putere.
apoi a mers linistit cateva saptamani - dupa aia a inceput sa faca fite din nou, si de atunci imi trag eu singur bordu. poate sa mai fie stricat arcul care face maneta sa revina la pozitia initiala - caz in care cred ca numai la service poate sa iti repare. |
--------------------
Ford
Focus
2009
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Bai fratilor ... avem toti aceeasi problema ... pe mine ma deranjeaza cand depasesc dar in fine ata ete
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
deci se pare ca solenza nu a adus nimic nou fata de berlina la capitolul asta - another minus
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
la depasiri,cu o mana tin volanu si cu cealalta maneta de semnalizare.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
La DSN exista rezolvare pentru chestia asta, dati un search pe forum, poate si la voi e acelasi sistem
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v looking for Duster
ex. Megane2 ex. DSN |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 14:20 |