schimbare certificat de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
schimbare certificat de inmatriculare
pedro 1978 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 7 March 08 From: targu mures\dr.tr.severin ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2007; 1.4, 8valve
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pai legea nu s a schimbat, deci asa e... daca tu iti schimbi domiciliul definitiv in alt judet, nu e normal sa inmatriculezi si masina acolo? impozitele la ea cine le mai plateste?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
pedro 1978 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 7 March 08 From: targu mures\dr.tr.severin ![]() |
|
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2007; 1.4, 8valve
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Hotarirea 85 din 23 ianuarie 2003, pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice
.............................................................................................................................. ART. 29 Autoritatea competenta pentru inmatricularea si radierea autovehiculelor si remorcilor este Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei din Ministerul de Interne, prin structurile teritoriale de specialitate. ART. 30 (1) Autovehiculul si remorca se inmatriculeaza, permanent, temporar sau pentru probe, la autoritatea competenta in raza careia proprietarul isi are domiciliul sau sediul, pentru persoanele romane, ori resedinta sau domiciliul in cazul cetatenilor straini. .............................................................................................................................. ART. 37 In cazul schimbarii oricaror date referitoare la proprietar ori la vehicul, inscrise in certificatul de inmatriculare, titularul acestuia este obligat sa solicite autoritatii emitente eliberarea unui nou astfel de document, in termen de cel mult 30 de zile de la data la care a survenit aceasta modificare. .......................................................................................................................... Nu mai bine iti rezolvi actele decit sa platesti amenzi? |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Sint intr-o situatie delicata:am terminat leasingul dar desteptii aia desi au emis documentele pe data de 5-6 oct mi-au parvenit prin curier acum 2 zile si expira la finele lunii.Trebuie sa mai primesc o stampila pe talon si gata,pot inmatricula masina pe numele utilizatorului.Intre timp mi-a expirat si buletinul si permisul si am stat o zi-doua sa ma gindesc daca e o solutie buna sa merg cu documentele vechi sau sa le astept pe cele noi.Am ales sa le schimb (oricum trebuie) insa azi am aflat ca buletinul mi-l dau vinerea viitoare iar permisul dupa citeva zile.Intre timp valabilitatea unor documente de la leasing expira (se apropie 31 oct) dar sper sa nu fie nevoie de permis...
Am inteles ca pe noul talon nu mai sint trecute dimensiunile la anvelope ci doar pe CI,ma intreb daca sint probleme si cind?Stiu ca sint foarte multi care au pus anvelope si jante aiurea,macar ale mele sint pe masinile din vest si-s de origine reno dar nu-s trecute in talon.Cum va descurcati cu garcea si ITP? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
pedro 1978 |
![]()
|
QUOTE(audiofilu' @ 20 Oct 2010, 21:33) Sint intr-o situatie delicata:am terminat leasingul dar desteptii aia desi au emis documentele pe data de 5-6 oct mi-au parvenit prin curier acum 2 zile si expira la finele lunii.Trebuie sa mai primesc o stampila pe talon si gata,pot inmatricula masina pe numele utilizatorului.Intre timp mi-a expirat si buletinul si permisul si am stat o zi-doua sa ma gindesc daca e o solutie buna sa merg cu documentele vechi sau sa le astept pe cele noi.Am ales sa le schimb (oricum trebuie) insa azi am aflat ca buletinul mi-l dau vinerea viitoare iar permisul dupa citeva zile.Intre timp valabilitatea unor documente de la leasing expira (se apropie 31 oct) dar sper sa nu fie nevoie de permis... Am inteles ca pe noul talon nu mai sint trecute dimensiunile la anvelope ci doar pe CI,ma intreb daca sint probleme si cind?Stiu ca sint foarte multi care au pus anvelope si jante aiurea,macar ale mele sint pe masinile din vest si-s de origine reno dar nu-s trecute in talon.Cum va descurcati cu garcea si ITP? @audoifilu..salutare.despre itp eu zic ca nu trebuie sa-ti faci probleme..ei stiu ca nu mai sunt trecute dimensiunile jentilor si cauciucurilor in noul talon.....cat despre garcea ii poti explica frumos tovarasului militian ca inca nu ti-au venit actele intrucat sunt la preschimbat atat buletinul cat si prmisul de conducere....daca neuronul lui obosit nu percuteaza sa verifice prin statie ca de aiai au masini de 60 000 euro sa vada ca nu minti...dar vreau sa te intreb tie nu ti-au dat o dovada provizorie de circulatie de la permise? |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2007; 1.4, 8valve
|
|
razvi |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 November 05 ![]() |
Am terminat si eu leasing-ul. Mi-a spus cineva ca atunci cand fac cererea de schimbare talon, las talonul vechi si nu mai pot circula pana nu il primesc pe cel nou.
Nu se poate elibera o dovada pentru a putea circula? Voi ce stiti? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cand schimbi talonul iti da dovada pe 15 zile iar talonul nou il primesti prin posta la adresa din buletin , cel putin asa e in Buzau .
|
--------------------
-
-
-
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Cred ca zilele astea imi expira cele 15 zile de provizorat si nu a ajuns certificatul original acasa,nici nu am fost avizat.In acest caz ce documente trebuie sa prezint pentru reinnoirea acelei dovezi?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 17 Nov 2010, 15:07) Cred ca zilele astea imi expira cele 15 zile de provizorat si nu a ajuns certificatul original acasa,nici nu am fost avizat.In acest caz ce documente trebuie sa prezint pentru reinnoirea acelei dovezi? Din cite mai stiu eu ,ai nevoie de dovada veche si de actele de identitate....dovada se prelungeste cu inca 15 zile de catre" organ" si este valabila pina la sosirea talonului,permisului....etc!!! |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
audiofilu' |
![]()
|
Si se elibereaza pe loc sau nu?Stau in celalalt capat al orasului...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 17 Nov 2010, 15:47) in principiu da ...este vorba de scris o data pe dovada si de aplicat o stampila!!! Le. deci tot din amintiri ca n-am mai fost p-acolo de multisor.... This post has been edited by tzavalau: 18 Nov 2010, 01:27 |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
|
audiofilu' |
![]()
|
Multumesc,o sa iau dovada si cartea mea de identitate si daca postasul nu aduce azi plicul norocos voi merge la Politie.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
tzavalau |
![]()
|
sa-mi spui daca ai rezolvat si daca am avut dreptate:P
|
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
|
audiofilu' |
![]()
|
La naiba,nici azi nu mi-a adus postasul certificatul...
Am vorbit cu el si mi-a spus ca prin Prioripost ajung,am fost la Politie si nu era acolo,nu au vrut sa-mi prelungeasca dovada si cind m-am dus la Prioripost era acolo,l-am luat.Chipurile ma avizasera din data de 5.11 dar nu stiu unde au pus avizul ca la mine in cutie sigur nu era nimic. This post has been edited by audiofilu': 19 Nov 2010, 13:04 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
tzavalau |
![]()
|
pina la urma e bine ca s-a rezolvat:P
|
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:22 |