Un releu sau ceva de genu, foarte enervant
![]() ![]() ![]() |
Un releu sau ceva de genu, foarte enervant
mumulacke |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1997
- SB-25-CIP Mitac Mio A701
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
daca e fara calculator trebuie sa aiba doar 3 relee, cred eu, hai 4 daca ai si dezaburire pe geamul din spate. fazele de la lumini, semnalizare si eventual proiectoare. le verifici pe astea.
eu dupa ce mi-am schimbat releul de faza mare (aveam din acela de tabla) cu unul nou de plastic, dupa ce inchideam capota mi se aprindea faza mare ![]() rezolvarea a fost slabirea surubului de fixare (dacia, ce sa-i faci) . acum s-a rupt urechea aia de fixare si chiar nu mai are nici o problema. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Nu fii atat de sigur ca este vorba de un releu. Un releu daca ajunge sa clantane la hopuri aproape sigur nu mai functioneaza, ceea ce genereaza efecte vizibile.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
alinmadbikers |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 December 04 ![]() |
Sal , eu am un breack pe care , eu i-am montat alarma ... faza e ca la alarma din fabrica avea niste butonase pt usi ... (nu chiar bune ...)si la hopuri sau cand e spalata masina cupleaza de nebune... si ii da alarmei comanda de usa deschisa ...
asta are mai multe repercursiuni printre care si aprinderea luminilor de pe alarma (semnalizari) care sunt comandate dintr-un releu din alarma ... daca ai alarma , verifica |
--------------------
DACIA
1310 BREAK CL
- BC 03 LCO
|
|
mumulacke |
![]()
|
QUOTE(alinmadbikers @ 21 May 2005, 02:29) Sal , eu am un breack pe care , eu i-am montat alarma ... faza e ca la alarma din fabrica avea niste butonase pt usi ... (nu chiar bune ...)si la hopuri sau cand e spalata masina cupleaza de nebune... si ii da alarmei comanda de usa deschisa ... asta are mai multe repercursiuni printre care si aprinderea luminilor de pe alarma (semnalizari) care sunt comandate dintr-un releu din alarma ... daca ai alarma , verifica am alarma o sa incerc sa verific intrerupatorul acela de la capota...ca la mai facea figuri... off topic:tu cum ai montat alarma????....trebe sa stea tot timpu luminile de la plafoniera aprinse un pic si cand deschizi o usa sa se aprinda mai tare???ce alarma ai???eu am un scorpion |
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Verifica te rog tirantii fata si amortizoarele. La vechea me berlina facea asa de la amortizoare. Nu aveau nimic, erau doar putin prea subtiri.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mumulacke |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 21 May 2005, 10:52) Verifica te rog tirantii fata si amortizoarele. La vechea me berlina facea asa de la amortizoare. Nu aveau nimic, erau doar putin prea subtiri. nu prea cred sa fie de la amortizoare sau tiranti pentru ca acum vreo saptamana sa uitat peste tot la ea....si in plus nu face tot timpu cand iau o denivelare sau o groapa...ieri de exemplu am facut vreo 20km cu ea si nu s-a auzit deloc tacanitul....parca face numai cand ii cald afara...(asa mi se pare....pentru ca zilele astea ploioase nu a facut) Si cum am mai zis face numai cand vrea ia |
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Nu mi-o lua in nume de rau, dar ti-as sugera sa arunci un ochi si pe la lucrurile din torpedo, respectiv buzunarele laterale.
Eu am avut odata o problema similara. Dupa multe investigatii am descoperit ca era de fapt vorba de o combinatie nefericita intre obiectele din buzunar. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
mumulacke |
![]()
|
QUOTE(cg_ivan @ 23 May 2005, 14:22) Nu mi-o lua in nume de rau, dar ti-as sugera sa arunci un ochi si pe la lucrurile din torpedo, respectiv buzunarele laterale. Eu am avut odata o problema similara. Dupa multe investigatii am descoperit ca era de fapt vorba de o combinatie nefericita intre obiectele din buzunar. o sa vad si varinata asta....m-as bucura sa fi asta problema sa nu mai trebuiasca ceva inlocuit la ea.... |
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
productie |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 April 05 From: medias, sibiu ![]() |
cum imi montez bricheta?. Lumina aceia verde este aprinsa dar sun 2 picioruse care ,,iasa" din bricheta si nu au fire.Scuze sunt incepator
|
--------------------
dacia
1310
1986
- SB 05 HWC las-o-asa ca merge bine
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(productie @ 25 May 2005, 20:02) cum imi montez bricheta?. Lumina aceia verde este aprinsa dar sun 2 picioruse care ,,iasa" din bricheta si nu au fire.Scuze sunt incepator Pai alea doua picioruse (ca un U) is +. Pe carcasa ei o sa ai inca un piciorus care e masa. Becul se leaga la un fir de la iluminarea bordului, iar pe acel U un fir cu + (prin contact sau permanent, depinde cum vrei sa folosesti bricheta). |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
alinmadbikers |
![]()
|
si eu am tot scorpion , verifica daca pot ,i daca ti se aprind luminile care le ai legate pe alarma , daca ti se aprind sigur asta e cauza ... succes
|
--------------------
DACIA
1310 BREAK CL
- BC 03 LCO
|
|
alinmadbikers |
![]()
|
Normal, la Dacie , luminile de la plfoniera au trei pozitii , on ,off si contact pe usa .
Daca sunt comutate pe contact de la usa normal ar fi ca atunci cand ai toate usile,capota si porbagajul inchise becurile de la plafoniere trebuie sa fie inchise de tot si daca una din usi/capota/porbagaj e deschis(a) trebuie sa fie aprinse. il poti verifica astfel : dai plafoniera pe pozitia contactului de la usa si apoi inchizi toate usile , in acest moment plafoniera este stinsa (daca totul e ok) daca plafoniera este aprinsa atunci unul din butoane este inchis(inchide circuitul) ...poate fi vorba doar de o chestie de reglaj a butonului ( inaltimea lui din tabla in care este prins daca este prea jos capota nu ajunge sa-l apese si el ramane neapasat. daca plafoniera este stinsa iei fiecare usa in parte / capota si pe unde mai ai ... ca poti pune si la capacul de la rezervor... si atunci cand le deschizi cate una individual plafoniera ar trebui sa se aprinda , daca nu se aprinde la deschiderea usi /capotei ... atunci butonul poate fi : prost reglat , dereglat , oxidat , cu cablul intrerupt sau stricat. |
--------------------
DACIA
1310 BREAK CL
- BC 03 LCO
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
mumulacke a scris: "tu cum ai montat alarma????....trebe sa stea tot timpu luminile de la plafoniera aprinse un pic si cand deschizi o usa sa se aprinda mai tare???ce alarma ai???eu am un scorpion"
Acelasi lucru am patit si eu cu o alarma EagleMaster AS-100, cand plafoniera era pusa sa se aprinda odata cu deschiderea usilor si conectasem comutatorul de la lumina din portbagaj la alarma. Motivul este urmatorul: se inchide curentul electric pe urmatorul traseu: +12V - plafoniera - lampa portbagaj - pozitii. In acest caz plafoniera si lampa portbagaj se aprind slab. La mine lumina portbagaj se aprinde numai daca am comutatorul de lumini actionat, de ex. pe pozitii. Rezolvare: s-a inseriat o dioda intre lampa portbagaj si comutatorul de la portbagaj, cu dunga (catodul) spre comutator. Astfel se poate folosi comutatorul de portbagaj atat pentru a aprinde lumina in portbagaj si pentru alarma, fara a se mai aprinde plafoniera slab. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
alinmadbikers |
![]()
|
La break normal nu ai lampa in spate... deci nu stiu exact cum sunt legate firele pe acolo ... eu mi-am pus eu o plafoniera de la sh nu stiu de pe ce masina ... opel cred in orice caz e super seara cand am de cautat ceva in spatele masinii , si e legata la butonul haionului deci se aprinde o data cu deschiderea haionului.
|
--------------------
DACIA
1310 BREAK CL
- BC 03 LCO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 00:05 |