Ploua ...o alta problema
![]() ![]() ![]() |
Ploua ...o alta problema
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai il dai jos invers decat cum il pui ,ori cu metoda cu ata(sau cablu) sau cu surubelnita dar sa iua grija dar daca zici ca schimbi chederu nui stres sa il ocrotesti,cu o surubelnita mai lata daca ai din interior dai buza inspre afara incet sa nu il crapi
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
CT 06 LVN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 May 10 ![]() |
Si metoda cu ata cum e? Ca am intampinat probleme la masina prietenului meu, o berlina din 99 si ii este cam frica sa il dea jos, din cauza ca nu stie sa il puna. Poti fi mai explicit ghita?
Multumesc mult |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Life's a race, so drive it!
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai cu ata cum il pui?.deci ,vrei sa il dai jos da?bagi ata dupa (buza) ce da peste caroserie ce se vede in interior incepi de sus sa bagi si sa iti ramana jos varfurile de la ata sau unde iti pica tie bine si mai un amic impinge in timp de tu tragi de ata dar nu de amandoua capetele odata.Adica iei un capat de unde il lasi tu si tragi de ea ,ea fiind dupa buza o cracaneaza de caroserie si amicul tau impinge pe cum tragi tu si asa incet l-ai jos si nici riscul de a se sparge nu e ca si in cazul cu surubelnite sau alte instrumente.sper sa fi inteles daca nu iti mai zic,bafta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
oricum vreau sa schimb si parbrizul ca il am foarte foarte zgariat ..cand este vorba de soare sau de lumini noaptea nu vad nimic.in mare am inteles ghita ms frumos dar faza cu sfoara nu am inteles-o din 2 motive..eu am cheder de 1300 dala cu inima pe mijloc:-? nu trebuie scos ce e pe mijloc?? deci din interiorul masinii eu bag sfoara pe lungul geamului..dar nu merge cracanat si cu mana?? decat cu sfoara?? cand il pun trebuie lipit??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
eu am aceeasi problema.. si am cheder mult mai lat decat cel din fabrica, in stare foarte buna (a fost pus nou pe masina) si tot imi ajunge apa, prin colturile de sus.. nu ma chinui sa-l dau jos, iau un tub de silicon si un prieten, eu ridic chederul usor (merge si cu mana) si el trece si "impusca" cu silicon sanitar...sper ca o sa mearga...
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
ghitza |
![]()
|
Alex4u:merge si cu mana eu am zis metoda mai usoara ,faci cum iti pica tie mai bine,iar cand il pui nu trebuie lipit nimic decat daca vrei tu sa bagi silicon dar doar daca vrei
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
livacana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 27 January 09 ![]() |
am avut si eu aceiasi problema si am bagat un varf de cutit inclinat,intre cheder si geam dar cu atentie sa nu dai gaura in jos spe habitaclu si apa o sa se scurga afara,nu mai ai probleme ever.daca nu ai inteles o sa incerc sa fiu la explicit
|
--------------------
dacia 1310
break
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:10 |