O problema stupida
![]() ![]() ![]() |
O problema stupida
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
ai vrerificat axul inferior de la volan?
|
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
skimbat, nu bate jos, e un tacanit undeva sus in spatele bordului in stanga in zona motorasului de la stergatoare. e un taganit enervant ca si cum ai scapa un surub pe fier si culmea ca face doar in mers, am miscat de masina in toate pozitiile si nimic, ma gandesc sa nu se miste motorasu de la stergatoare care e prins pe caroserie si sa aiba undeva in tija aia joc la vreun rulment , habar nam. deja e sinistru sa umbli acolo.
|
--------------------
supernova
Clima
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ar putea fi de la tija de "jos" a stergatoarelor ce pleaca din motoras si actioneaza bratele. Verifica "nucile" de prindere din capete si suruburile de fixare ale motorasului. Bataie este in interior sau in exterior?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Bataie este cum sa zic...mai mult exterior de cat inauntru. sincer cand miscam tija aia in anumite pozitii facea bataia respectiva foarte incet.
dar nici numi dau seama cum sa strang nuca aia, e o pozitia groaznica. in rest motorasu e fixat, mentionez ca am scos si stergatoru cu tot cu 'tztata cu filet' pe care se prinde si nam rezolvat nimic. |
--------------------
supernova
Clima
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu cumva o fi un amortizor scurs? Cati km are masina?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
amortizoru este intact, rulmentu skimbat, flansa impecabila. 90 mii reali.bataia de amortizor este mult mai puternica.....tot tin sa cred ca la stergatoare undeva dar sincer habar nu am cum sa desfac ansamblu ala
|
--------------------
supernova
Clima
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dai filtru de aer jos scoti tabla din spatele cutiei filtrului de aer e prinsa in 10-14 surube pe care le desfacu cu o cheie de 10 si eventual un patent .
Dai stergatoarele jos scoti cauciucurile ( garnituri ) de pe axele stergatoarelor desfaci mecanismul care se tin in 2-3 surube tot cu cheia de 10 desfaci alimentarea de la motorasul stergatoarului. Tu decizi ce vrei sa faci. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Asa si ce sa faca? Le scoate si ....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Si ar putea sa mearga fara mecanism putin sa vada daca mai face.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
powertodacia |
![]()
|
am inteles, dar tot numi dau seama ce ar putea bate acolo, stau foarte fixe pe caroserie prinse, si ma gandesc daca ar fi ceva slab are tacanii chiar daca as misca tija, dar tacane usor doar in anumite pozitii. daca esti din bucuresti vin si iti arat
![]() |
--------------------
supernova
Clima
|
Maskatu |
![]()
|
Corect... nu ar avea ce sa bata. Ma indoiesc ca ar fi ceva de la stergatoare. Atata timp cat ele functioneaza corect, nu ar avea ce sa se fi rupt/ desprins, incat sa bata atat de tare la gropi. O inspectie vizuala mai atenta ar trebui sa elimine cauza bratelor de la stergatoare...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
florion24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 December 09 ![]() |
vezi ca sunt cablurile alea 2 de deasupra la acceleratie am patito si eu si abia am gasit de une era aqm nu mai face
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|
powertodacia |
![]()
|
floryn unde exact?
|
--------------------
supernova
Clima
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:37 |