cilindri motor Dacia '99
![]() ![]() ![]() |
cilindri motor Dacia '99
hydrogen |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1996
- CJ-12-MAI Investitiile in masini sunt mult mai sigure decat cele in femei.
|
|||
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Abind in vedere calitatea pieselor care se gasesc prin magazinele de pise auto -pentru Dacia nu mai bine bagi un ochi la subiectul cu piese auto straineze care se potrivesc pe Dacie.Utilizatorul nelu1985 a pus niste coduri pe acolo.
Succes |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
hydrogen |
![]()
|
Vreau sa fac motorul doar sa mearga cat de cat bine ca sa pot vinde masina, fara investitii mari... mai am o berlina pe injectie
|
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si cam ce ai vrea in afara de aplauze si laude pentru teapa ce urmeaza s-o dai? O statuie la domnu'?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Fa o masina buna si vinde-o.
Daca ala ce o va cumpara ar avea bani de aruncat ar lua o masina scumpa nu o Dacia. Deci cred ca omul chiar nu vrea sa dea banii pe ceva prost. Din respect pentru moralitate nu ne mai intreba chestii in genul ca sa pacalesti un om... |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu am cumparat set de 520 lei cel mai scump si tot nu sunt foarte multumit..poate si din cauza mecanicului..am schimbat tot in motor absolut si tot ceva se intampla ..
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
radu30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 October 10 ![]() |
Fa o masina buna si vinde-o.
Daca ala ce o va cumpara ar avea bani de aruncat ar lua o masina scumpa nu o Dacia. Deci cred ca omul chiar nu vrea sa dea banii pe ceva prost. Din respect pentru moralitate nu ne mai intreba chestii in genul ca sa pacalesti un om... Si eu cred la fel |
--------------------
Dacia
1307
2002 FRI
- AR-07-GCU Logan 1.4 MPI
|
|
hydrogen |
![]()
|
am gasit un set motor cu 200 ron si l-am pus in motor cu un mecanic, merge bine deocamdata
|
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Spor la vanzare
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
de ce credeti voi ca ar fii cazu sa bage bani multi in masina si dupa aia sa o vanda cu 300 de euro? ca asa is toti romanii, vori sa cumere ceva bun la pret de nimica,ca daca cere pe masina 8-900 de euro nu il baga nimeni in seama ca ori isi ia ceve din Germania ori isi ia o supernova si credeti-ma ca o sa gasiti si supernova la 1000 de euro
|
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
hydrogen |
![]()
|
Masina este a fratelui meu, a cumparat-o in vara, prin august, 2000 ron, am vazut masina inainte sa o cumpere si mi sa parut ok, numa ca n-am apucat sa o verific mai amanuntit ca el a si cumparat-o. Dat fiind faptul ca fratele meu ii genul care "ii da talpa pana merge si cand nu merge o lasa pe dreapta" mi-am dat eu interesul sa o pun cat de cat la punct, am avut 2 dacii pana acuma si cred ca nu a fost vreun surub la care sa nu umblu sa vad de ce nu merge/ sau de ce merge.
Am inceput cu o revizie la partea fata, bucsi, pivoti si i-am pus T-uri de break ca sa o mai ridic de fata un pic, am bagat numa piese noi de vreo 200 ron, pe langa ce mai aveam pe acasa, erau cam la pamant toate. Dupa vreo luna de zile a inceput si motorul sa faca figuri si dupa ce am controlat mai atent pe dedesubt am gasit si probleme cu rugina destul de grave, au mai urmat probleme cu franele si alte maruntisuri. Pana acuma am investit vreo 600 ron (numai piese), am prapadit benzina de vreo 400 pana ce am vazut ca era sparta conducta de tur si cand stetea masina picura benzina. Fratele meu ar fi dat-o numa sa se scape de ea pe bani putini, dar eu m-am incapatanat sa o aduc la linia de plutire. In momentul de fata incerc sa reglez motorul sa mearga cat de cat bine, sa curat un pic compartimentul motor. Urmeaza sa dau jos protectiile de la aripi, pragurile false si spoilerele si sa o duc la tinichigiu, apoi o aduc acasa la curatat si izolat, ii pun tobe noi si schimb scaunele cu altele de opel, le am si de aia le-as pune. Lucrez la ea mai mult seara cateva ore, ziua sunt tot la munca, imi mai da de lucru si noua achizitie: un Golf 3 care se pregateste de RAR. Asa ca nu ma pot plange ca ma plictisesc ![]() O sa revin cu poze. This post has been edited by hydrogen: 2 Nov 2010, 22:54 |
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ar fi culmea sa bagi 1000 ron in motor cat ar iesi ca la carte, chiar mai mult, sa o vinzi cu 1200 ron dupa, asta ar vrea cei de mai sus sa faci
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Tudor Badescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 17 December 09 ![]() |
Schimbarea doar a cilindrilor si segmentilor nu e neaparat tzeapa daca jocul dintre pistoanele vechi si camasile noi e in limite corecte,iar pistoanele nu au uzuri mari mai ales la canalele portsegmenti.Pentru ca uzura in diametru a pistoanelor de aluminiu e mult mai mica decat a camasilor.De altfel la motoarele vechi se practica de mult metoda utilizarii pistoanelor vechi in cilindri nou confectionati.
|
--------------------
dacia
1310,
1991/standard ; Mercedes Sprinter 311 CDI, 2004.
|
|
xrt3xrt3 |
![]()
|
![]() o721 380 039 www www www N-am Stare!!! .Ro Group: Members Posts: 117 Joined: 10 February 10 From: Ploiesti-Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tudor Badescu @ 5 Nov 2010, 22:57) Schimbarea doar a cilindrilor si segmentilor nu e neaparat tzeapa daca jocul dintre pistoanele vechi si camasile noi e in limite corecte,iar pistoanele nu au uzuri mari mai ales la canalele portsegmenti.Pentru ca uzura in diametru a pistoanelor de aluminiu e mult mai mica decat a camasilor.De altfel la motoarele vechi se practica de mult metoda utilizarii pistoanelor vechi in cilindri nou confectionati. o intrebare, oarecum offtopic... se mai gasesc mecanici buni si care sa se mai bage la dacii...si daca da pe unde in buc... nu de alta dar am fost nevoit sa duc un prieten la un service si se uitau aia la el de parca era ultimu sarantoc... |
--------------------
Dacia
1310 pe GPL
1998
- DB 05 MBI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:43 |