DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Urme de vopsea de la frecarea cu alta masina

Cryptic
post 21 May 2005, 13:28
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Aseara, intuneric, eram intre un gard viu si o remorca de Dacie, spatiul foarte ingust, am ferit oglinda dar apoi ca sa nu matur tot gardul viu am tras prea repede de volan si am atins foarte usor remorca cu portiera din spate stanga ...

Am primit 3 dungi fine de 3mm latime si lungi de vreo 30 cm de vopsea alba care s-a luat de pe remorca pe potiera mea (verde ficus) ...

Nu pare a fi afectata vopseaua mea ca la zgarieturi ... daca dau cu degetul se simte vopseaua luata deasupra, nu se simte adanciturã ca la zgarieturi ...

Cum ar fi cel mai bine sa procedez ca sa scot urmele ?
Ma gandesc ca nu e cazul sa dau cu polish pt. ca practic trebuie sa scap de ceva ce e deasupra vopselei.

Ce solutie sa folosesc ? o benzina usoara (Zippo) sau benzina normala, solutie speciala ?

Tnx!

--------------------
Dacia Logan Ambiance 1.4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 21 May 2005, 15:04
Post #2

Membru

From: Bucuresti

Daca cand dai cu mana peste urme nu se simte adancitura in vopsea ca la zgarieturi, da cu polish.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Cryptic
post 21 May 2005, 21:26
Post #3

Membru incepator

Astazi la lumina zilei si la o examinare mai atenta mi-am dat seama ca urmele sunt ceva mai serioase, sunt defapt zgarieturi care se simt si la unghie.

Am luat un Formula 1 Scratch Out din Metro, am vazut pe forum ca a mai folosit cineva...
Am frecat vreo 15 minute si s-au mai estompat dar nu de tot. Mi-am luat si un marker pt. retusat, am sa mai frec de cateva ori si daca nu se duce, ii trag si un marker si basta!

mersi de ajutor.

--------------------
Dacia Logan Ambiance 1.4
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 12:27
Forum Renault