[VAND] Autocolante pt. jante aliaj, Din ciclul "Pimp my wheels"
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Autocolante pt. jante aliaj, Din ciclul "Pimp my wheels"
srevni |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
O774
O65
49O
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Poti sa-mi faci 4 bucati cu Megane de culoare argintie cam la dimensiunea de 25 cm?daca da la ce bani?fontul cu care scrii sa fie acelasi cu cel de pe portbagaj la Megane 2.
This post has been edited by RamboX: 23 Oct 2010, 08:06 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Se lipesc atat de bine incat la spalatorie nu isi iau zborul?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
RamboX miine nu promit ca ajung pe la firma cu pricina. Marti o sa revin cu raspunsuri la intrebarile tale. Pina atunci, te rog sa-mi confirmi ca despre scrisul asta este vorba. Sunt incepator in ale renault-ului si nu prea ma pricep.
meganeII.gif ( Size: 1.59k ) Number of downloads: 302 jelly inca nu am apucat sa spal masina, dar am avut pe alta masina pus autocolant deasta si nu a zburat. Conditia esentiala este sa degresezi cum trebuie suprafata. Mai sus, am zis de spirt alb ca este mai accesibil. Personal, folosesc un degresant antisilicon cu care se "spala" masina in cuptorul de vopsit inainte de vopsirea propriu zisa. Daca tin seama si de calendar, ar trebui sa mai completez ca sub 10-12 grade C nu este recomandat sa aplici autocolantul. Pt. asta trebuie un garaj incalzit sau o zi mai calduroasa. |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
sal
vreau si eu 4 bucati cu CLIO ptr jante cum le ai in poza de mai sus This post has been edited by oanadenisa: 24 Oct 2010, 22:59 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
srevni |
![]()
|
oanadenisa sa-mi confirmi te rog, daca e ok fontul asta.
rclio.gif ( Size: 1.49k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
La Megane parca M este putin mai lung si mai subtire,e ok si asa.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
da e ok
Dimensiune: 30x95 mm. This post has been edited by oanadenisa: 25 Oct 2010, 18:57 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:46 |