Kormoran sau MATADOR ?
![]() ![]() ![]() |
Kormoran sau MATADOR ?
Razvan24__ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998
|
|||
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
decat sa arunci banii pe mizerii, mai bine un modest Motrio Winter
![]() |
--------------------
X
Y
Z
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
parerea mea e sa iei Matador. Au profil mult mai bun decat Motrio, care se apropie de profilul de vara. Motrio sunt mai dure decat Matador (material mai prost calitativ).
|
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu am kormoran si sunt multumit de ele
|
--------------------
/
/
/
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu sunt suficiente discutiile de aici?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@ursachemihai se apropie pe dracu de profilul de vara, faci o confuzie mare le-ai vazut tu cu ochii tai? sau doar in poze mai degraba de ai tras si concluzia aia referitor la calitatea materialului. Mai cum le stiu unii pe toate numai dintr-o privire...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
bobo n-are rost omu stie ce sa mai...deci luati-va cu incredere kormoran si montana E The Best!
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
need_alex |
![]()
|
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
Doar dintre cele doua, clar Matador, mult peste Kormoran, dar eu m-as mai gandi si la Debica si Barum, din aceasi categorie low cost.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu comparati Kormoran(Montana)-de vara made in Romania cu Kormoran Snowpro(eventual B2)-de iarna facute in Serbia sau Polonia. Am avut pe logan Kormoran Snowpro si acum pe Octavia am luat Kormoran Snowpro B2-brand Michelin intrucat am fost foarte multumit de primele. M-am orientat si eu initial spre Matador( Slovacia) dar imi pare ca tiparul lor este mai mult pentru polei si mai putin adanc, fata de Kormoran care au un desen ce la fac mai practice pentru zapada afanata si batatorita.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 6 Nov 2010, 12:12) @ursachemihai se apropie pe dracu de profilul de vara, faci o confuzie mare le-ai vazut tu cu ochii tai? sau doar in poze mai degraba de ai tras si concluzia aia referitor la calitatea materialului. Mai cum le stiu unii pe toate numai dintr-o privire... da, pentru curiozotatea ta personala, le0am vazut si le-am testat. Asa ca nu te mai da in stamba degeaba. |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Debica Frigo / Dunlop Winter
PS: cele 2 expuse de tine sunt porcarii, mai ales iarna. This post has been edited by Alexio: 9 Nov 2010, 09:41 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
are cineva idee daca kormoranele care echipeaza loganul de fabrica de ce anotimp sunt?
|
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
de vara
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
aici se inchide.
Discutii despre anvelope pe topicul indeicat de vi_escu |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 10:05 |