Inchidere centralizata, Nu primeste semnalul de armare/dezarmare
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata, Nu primeste semnalul de armare/dezarmare
macrosoft |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 27 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
CLIO
1.6
2007
- BC 06 Jas
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627668733
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627668732 SANY0048.JPG ( Size: 675.89k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
macrosoft |
![]()
|
Totusi care este solutia la problema mea?
|
--------------------
CLIO
1.6
2007
- BC 06 Jas
|
|
balaurel_cli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 09 ![]() |
S-a ars cheia . trebuie sa schimbi corpul cheii . Te poate ajuta Doctorasul (user pe acest forum ) dar cred ca trebuie sa faci un drum pana la el la Pitesti
|
--------------------
Ford
Focus
2008
- OT 22 COL
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ZLATE58 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 December 08 ![]() |
s-au sa vina pina la galati si il rezolv eu
|
--------------------
renault
megane
1.6 16v electrica auto
|
|
macrosoft |
![]()
|
Cheia socuri nu a a vut.
Da oare sa fie cheia sau altceva? Azi dimineata a armat de la distanta dar doar o data, e ceva aleatoriu.(din latarala masinii nu ia mai deloc semnal) M-am uitat in interiorul chiei si nu am vazut nimic suspect. |
--------------------
CLIO
1.6
2007
- BC 06 Jas
|
|
mariuscond |
![]()
|
Daca poti du-te undeva "pe câmp" si testeaz-o din toate directiile.
Zgomotul mare pe 433MHz (in zona ta) ar putea fi o explicatie... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Poje74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 September 10 From: Pitesti ![]() |
Mai bine incearca sa mai schimbi o data bateria , am vazut de multe ori baterii noi mai slabe decat cele vechi. Si ca sa fi 100% convins ca elimini aceasta posibilitate (baterie slaba) poti lua de la un prieten , coleg ..cineva cu Logan ,bateria din telecomanda lui dupa ce in prealabil ai verificat corecta functionare la el.
Eu patesc ceva asemanator. Am zile cand folosesc inchiderea in exces ,poate de cateva zeci de ori la rand in decurs de 15-20 min. Am observat ca incepe sa nu mai primeasca comanda decat de langa usa . Daca o las cateva ore nefolosita isi mai revine si merge de la cativa metri. Este bateria pe duca si din acest motiv are aceste simptome si acelasi lucru cred ca-i si la tine. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 / Laureate
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca e pe 433 Mhz , banuiesc ca nu are nici un condesator variabil care din cauza unor socuri sa se deregleze, (cum erau la unele telecomenzi de alarme mai vechi)
cu bateii nasoale am mai patit si eu , dai o gramada de bani si sint proaste , de noua in loc de 3V avea 2,5 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
macrosoft |
![]()
|
Am fost in weekwnd la tara si acolo telecomanda functioneaza normal, tind sa cred ca ori este fregvanta ori ceva se incalzeste, deoarece deobicei dupe ce vin de la un drun lung sau un drum prin traficul aglomerat nu armeaza de la o distanta rezonabila, doar 1-1,1/2 m.
|
--------------------
CLIO
1.6
2007
- BC 06 Jas
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:41 |